Регион добија још један музички фестивал у Тивту

Регионални музички фестивал „Бисер Јадрана 2024“ расписао је конкурс за најбољу композицију у категорији поп, забавне и медитеранске музике. Фестивал ће се одржати 29. јуна у Тивту, на градској риви Пине.

Забава 14.02.2024 | 16:21
Регион добија још један музички фестивал у Тивту

Композиције које се шаљу на конкурс, не смеју бити раније извођене, нити објављене. Рок за пријављивање композиција је до 05. маја 2024. године. Селекциона комисија фестивала, све подносиоце пријава информисаће да ли је њихова композиција прихваћена, најкасније до 15. маја. Подносиоци пријава су дужни, да аранжиране композиције организатору пошаљу до 01. јуна. 

За најбоље композиције, организатор ће обезбиједити вриједне награде и фестивалска признања, у укупном  износу од 10.000 евра.

Право учешћа на конкурсу имају подносиоци пријава из Црне Горе и земаља региона. Композиције слати на е-маил адресу: бисерјадранаконкурс@гмаил.цом у мп3 формату, у демо верзији. Уз композицију је потребно приложити биографију и двије фотографије извођача, име аутора композиције и контакт телефоне.

Организатор фестивала је НВО “Делић који недостаје”, носиоци пројекта Општина Тиват и Туристичка организација Тиват а директор популарни црногорски пјевач Бојан Делић.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар