Репер истетовирао Џејов лик!

Легендарни певач Џеј Рамадановски био је изузетно поштован и вољен међу народом, а иста ситуација била је и у кругу његових колега. О томе колико су га поштовали они који су се бавили истим послом као и он говори чињеница да је репер Вук Моб чак истетовирао певачев лик.

Забава 12.02.2024 | 20:25
Репер истетовирао Џејов лик!

Уз Џејев лик репер је додао и стихове „Ветрови ме ломе, ја терам по своме“, а једном приликом је испричао због чега се одлучио на овај потез.

- Имам истетовиран Џејев лик, њега сам много волео и био ми је изузетно драг. То је можда једини певач са наше естраде кога сам волео као да ми је рођени, а да ме питаш зашто, не знам. Волео сам његову музику и мој покојни отац је такође волео његову музику тако да мислим да је то некако све везано једно с другим - објаснио је репер за Гранд.

Џејева смрт је веома дотукла репера Вука Моба који се тада потресним речима опростио до легенде.

- Добри мој, за мене си ти жив док сам ја жив! Како песмом, тако и духом, а ето и сада сликом која ће увек бити уз мене! Време све брише, а ти ћеш живети вечно, легендо - поручио је репер.

Vuk MobФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Џеј био у споту Вука Моба

Вук Моб је својевремено снимио песму под називом "Славија", а у споту исте појавио се и легендарни певач.

Снимање се одиграло у кафани где су се Џеј и Вук одлично проводили, а репер се похвалио да му је част што је управо Џеј пристао на сарадњу.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Треба

13.02.2024 18:08

Вољети, поштовати, помагати човјека док је жив.Када умре, настају хвалоспјеви.Давање имена улица по некоме, подизање споменика и биста по родним мјестима, снимање филмова о " нечијем" животу.Лијепо је то, али заиста мислим да послије не вриједи ништа.

ОДГОВОРИТЕ