Дара Бубамара добила "ролекс" од млађег удварача!

Познато је да је Дара Бубамара слаба на млађе мушкарце. Она је пре пар година уживала у вези са 21 годину млађим дечком Тонијем, а сада је на њу поново бацио око млађи мушкарац, који је обасипа скупоценим поклонима, преносе домаћи медији.

Забава 12.02.2024 | 18:31
Дара Бубамара добила "ролекс" од млађег удварача!

Новосађанка је недавно добила и сат марке "ролекс", а луксузним часовником одмах се похвалила преко друштвених мрежа.

Дара је наводно папрено скуп поклон добила од момка који већ дуже време покушава да је смува, а који је од ње млађи скоро две деценије.

- Дару тај дечко гања већ неко време. Знају га сви по граду, згодан је и леп, прави алфа-мужјак! Из Војводине је и јесте татин син, али има и свој успешан бизнис. Њему тај "ролекс" од тридесетак хиљада евра не значи много, има он лове колико хоћеш, али зна да Дара носи скупу гардеробу, одувек вози бесне аутобомиле и воли добре сатове, па је одрешио кесу. Чудно ми је да је она то уопште објавила јер у последње време не воли да се толико прича о њеном приватном животу и крије га као змија ноге - прича Дарина блиска пријатељица за медије па додаје:

Dara BubamaraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Одлепио је мали! Слао јој је и цвеће након свирки, сваки пут по 101 ружу. Њој се он допао, каже да је њен тип, брз, урбан, истетовиран и напуцан. Сви из Дариног окружења навијају да њих двоје буду заједно, а да ли ће Дара да поклекне, остаје да видимо - завршава другарица.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Био

13.02.2024 18:13

" фамозни" ролеx или сат купљен на пијаци исто показују колико је сати.Радије помозите неконе ко' нема кров над главом, напуштеној дјеци, некоме за операцију, јавним кухињама.Срамно је хвалити се новцем у овим сулудим временима!

ОДГОВОРИТЕ