Забрањен концерт Александре Пријовић у Задру

Градоначелник Задра Бранко Дукић није дозволио концерт Александре Пријовић који је требало да се одржи у Задру.

Магазин 12.02.2024 | 17:56
Забрањен концерт Александре Пријовић у Задру

Концерт је наводно требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, али је Дукић изричито одбио да у граду пева српска звезда, па концерт није заказан ни најављен.

Како даље преноси поменути хрватски медиј, Дукић је одбио организаторе концерта и то оправдао тврдњом да "нема слободних термина" у дворани Крешимир Ћосић.

Градоначелник Задра није одговорио на упите Индеxа, а нису се јавили ни из управе дворане.

О концерту Александре Пријовић у Задру почело се говорити крајем прошле године, након што је певачица заказала и напунила пет загребачких Арена. Задарски лист тада је писао да постоји интерес за концерт српске звезде те да се одржавање планира у 2024. години.

Тврдње градоначелника да је Вишњик пребукиран не чине се баш тачнима, пише поменути медиј.

Aleksandra PrijovićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

На сајту Спортског центра Вишњик кажу да ће од марта до маја текуће године бити одржане три естраде, а тиме су најавили и концерте Северине, Јелене Розге и групе Лорд оф тхе Данце.

Подсећамо, градоначелник Пуле Филип Зоричић отказао је концерт на којем је 25. марта требало да наступе и наше познате звезде - Ана Бекута, Драган Којић Кеба, Душко Кулиш и Зорана Мићановић. Наиме, концерт је организовала организација Хиљадарка, која је, како се наводи, већ договорила закуп дворане, међутим, градоначелник је ипак одлучио да све откаже.

(Курир.рс / <а хреф="хттпс://www.индеx.хр/магазин/цланак/градонацелник-задра-није-дозволио-концерт-александре-пријовиц/2537778.аспx" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Индеx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СМ

12.02.2024 20:05

Музика не треба да познаје границе. Ја живим у Сарајеву подржавам сваки наступ сваког извођача и из Србије и Хрватске. Ако извођач и организатор оцијене да извођач може да напуни одређену дворану, треба да наступи и окупи своју публику. Све остало је злонамјерно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нацизам

12.02.2024 20:21

Неизљечива болест,нек зову Зеленског да их забавља,он је одличан комедијаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.02.2024 20:31

Најтезе је издајицама,па тако и том предсједнику опстине Задар.Из имена и презимена се види цисто Српско поријекло,тако да је њему то страсан терет у тој насеодбини.Он мора бити веци рват од свих рвата тамо и мора тровати'средину глупостима и национализмом,који је раван идејама које су рвати бастинили 41'. Мозете само замислити како је он малиии,у том малом'мјесту смјестеном уз Јадранско море.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

12.02.2024 22:33

Паценици...

ОДГОВОРИТЕ