Након велике драме Звезда поражена од Жалгириса

После велике драме и неизвесне завршнице, кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Жалгириса резултатом 91:93 у склопу 26. кола Евролиге.

Спорт 09.02.2024 | 22:23
Након велике драме Звезда поражена од Жалгириса

Црвено-бели су на овај начин пропустили можда и последњу шансу да се прикључе борби за пласман у доигравање, шансе су за то веома мале...

Велики хендикеп задесио је црвено-беле пред вечерашњи меч, пошто у протоколу нису били Милош Теодосић и Бранко Лазић, који су веома битни шрафови у овој екипи.

Знали су црвено-бели да ће им вечерас бити веома тешко, пошто је Андреа Тринкијери успео да препороди екипу, која је везала четири узастопна тријумфа пред долазак у Београд.

Већ после уводних минута, јасно је било да ћемо гледати врло неизвестан меч. Обе екипе максимално опрезно су ушле у утакмицу, на семафору је виђена резултатска клацкалица, играло се прилично тврдо а "лепршаве" кошарке скоро да није било.

Недовић расположено ушао у меч, очекивало се да ће он бити тај који ће експлодирати услед одсуства Теодосића, али је искусног плејмејкера достојно заменио Јаго, који је делио аистенције као од шале.

На моменте, одбрана црвено-белих била је испод сваког могућег нивоа, гости су играли сјајно у транзицији, проток лопте је био фантастичан па су играчи у зеленим дресовима често остајали сами на тројци и погађали отворене шутеве.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар