"СНСД боли политика Љубише Петровића која даје плодове"

"Предсједник Скупштине Александар Ђурђевић се јуче огласио по питању неусвајања Консолидованог извјештаја о извршењу буџета Града Бијељина рекавши, између осталог, како је новац пореских обвезника кориштен „за куповање наклоности“ па га, у име Српске демократске странке којој припада и др Љубиша Петровић питам: куповање чије наклоности?"

Република Српска 09.02.2024 | 16:28
"СНСД боли политика Љубише Петровића која даје плодове"

Наводи се у саопштењу за јавност Андријане Лазаревић из Градског одбора СДС Бијељина, додајући:

"Јесу ли уџбенике и школски прибор добили само основци чији родитељи гласају за Петровића? Је ли у јавном позиву за додјелу стипендија стајало „само за политички подобне“? Пита ли неко породиље које су захваљујући вантјелесној оплодњи добиле своју дјецу за кога ће гласати када им се додјељују субвенције? Одговор је не, не и не, јер наш градоначелник не дијели дјецу, нити људе на мање или више подобне".

Даље се наводи, да буџет не би био пробијен да је, како каже, Ваша скупштинска већина усвојила ребаланс, као што се то ради у свим нормалним самоуправама, али то сте Ви и хтјели, све с циљем да би Ваш страначки колега Миловановић могао подносити кривичне пријаве, готово паралелно са вашим излагањем.

"Боли Вас што политика Љубише Петровића, једнаког третмана према свима, даје плода и што вас је на референдуму епски поразио резултатом 183:0, а то значи да Вас нису подржали ни Ваши гласачи, а камоли они „несврстани“.

Власт се и повјерава у руке људима који ће „куповати наклоност“ дајући свим људима једнако, али Ви то наравно не знате. Ви, као и Ваши страначки и коалициони партнери, знате само за себе и своје. Вјероватно Вам зато и није, нити ће икада бити, дато да управљате буџетом", истиче Лазаревић.

"Подсјећам Вас, господине Ђурђевићу, да је политички отац СНСД-а, Милорад Додик, на завршној трибини пред прошлогодишњи референдум јавно рекао да је Влада Српске сабрала око 1,4 милијарде КМ капиталних инвестиција које спрема за Бијељину.

Зашто га, предсједниче Скупштине, не питате гдје је сада тај новац? Зашто су грађани Семберије морали из свог џепа да плате ваш неопјевани епски дебакл познатији под именом „опозив“, додуше неуспјели?", упитала је.

Тражите од свог шефа да одвоји пар мрвица из свог пренадуваног буџета, који му је омогућила, поново ваша већина у НСРС, па онда, наводи она, зидајте и градите до миле воље и свима разгласите да је то ОН дао јер ви тако волите.

"Ми ћемо бити пресрећни да Бијељина коначно добије нешто и из републичког буџета. У међувремену, градоначелник ће и даље, умјесто Министарства обнављати школе и опремати вртиће за сву нашу дјецу, биће новца и за пољопривреднике и за спортисте и за пензионере и за све људе Семберије, јер то и јесте њихов новац", навела је Лазаревић.

"Ипак ћу Вам савјетовати да мукотрпни рад Градске управе више не етикетарате кованицом „хљеба и игара“, као што сте учинили, јер је свима одавно јасно да је управо Ваш СНСД уживалац највећих игара у Српској, док за народ више нема ни тог хљеба", наводи се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Yy

09.02.2024 16:55

Висе снсд боли цојство образ карактер постење Љубисе Петровица него политика ! Љубиса враца вјеру народу у добро и то људи зеле а политика је ту онако нема Љубиса царобни стапиц да сад несто битно промјени и да народу буде пуно несто боље .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@###@

09.02.2024 16:58

па зар ови губитници из снсд и паламудани имају образа још да спомињу име ДР.ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

09.02.2024 17:07

Ако их буде Петровиц и БН умаро нетребају висе ни да постоје.По мени судеци нисте дорасли за такве подвиге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооооо

09.02.2024 17:07

Свака ти част жено,У СРИДУ што би рекли алкари.Глогов колац треба овој накарадној власти у срце забости,истерати крвопије из њх,вампире проклете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

09.02.2024 17:08

Ха ха ха каква уобразеност снобизам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

09.02.2024 17:15

Недамо Љубису ни по коју цијену!!! Уз тебе смо ста год било, ста год се десило. А ви сектаси, ако имате ону ствар, надјите васег кандидата за градонацелника, па да видимо кога народ хоце. Али нееее, неце нико од вас да се кандидује јер зна да це дозивјети,катастрофалан, пораз. Стари лопови из СНСД се накрали, па би сад да се повуку у своје дворце по Србији, али неда Баја. Дас динар да у коло удјес , 10 да изадјес, али, немозе. Ко це робијати за унистено и покрадено. Вас бог це вас тако залозити да це мали бити и нови затвор у Бн.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

09.02.2024 17:33

Добро речено. Само да нам не одведу Љубишу у Бања луку ил у Сарајево, за каквог посланика. Нек одради још један мандат као градоначелник, и ових црвених ће нестати као странке. А и јесу умислили да су богом дати. Част изузецима наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Госпођо,

09.02.2024 17:43

Све што сте набројали, да је обезбедио Петровић за грађане Бијељине, је ваљда нормално за сваку локалну заједницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.02.2024 18:48

Јесте нормално али обезбиједјено уз противљење секте снсд у Скупстини Бијељине. За све учињено они су били против и сад још пљују на то сто је урадио.

Name

Арса

09.02.2024 17:43

Право у брк том полигону и његовим сарадници као и његовом ментора.ЧЕСТИТАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

09.02.2024 17:46

Дјурдјевићу, спремај се за политичку пензију, ћао нема више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.02.2024 18:49

После опозива и урнисања Љубисе по њима,они могу само на сметљисте.

Name

Ре

09.02.2024 17:51

Правда и истина побјеђују

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре рр

10.02.2024 14:46

Кад људи чине лоше ствари понашају се као да то Бог не види. Како је чинио тако ће му се вратити. Колико је Петровић лош у души, то је прича за себе. Полако људи отварају очи. Паметни су увидјели после референдума и промијенили мисљење.Даље нећу јер не вјерујем да ћете објавити. Кога данас брига за истину?

Name

Дијагноза

09.02.2024 18:16

Народе сад памет у главу и да у скупштини на следећим изборима добију О одборника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта ти има

09.02.2024 18:51

Бијељина од Власти СНСД из БЛ. Гдје су наши порези и доприноси? Гдје је нас ПДВ? Милиони се сливају у буџет РС из Семберије а осим 300 м пута ништа није враћено. Зато је силник себи натоварио буџет већи од пет Опстина у РС јер је дупе зинуло. Мрс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

10.02.2024 09:44

Ови из снсд- а , морали би устати , када помену име ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

10.02.2024 13:21

Подрска СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

за бн

10.02.2024 16:49

Било је прије Љусе јацих фаца па имасе слабу продју.

ОДГОВОРИТЕ