Црногорци на граници са БиХ заплијенили дрогу

- На граничном прелазу Враћеновићи заплијењено је више од 120 килограма марихуане, заједничким радом припадника Управе царина и граничне полиције Црне Горе.

Регион 06.02.2024 | 11:09
Црногорци на граници са БиХ заплијенили дрогу

У заједничком саопштењу црногорских Управе царина и Управе полиције наведено је да је приликом изласка из Црне Горе ка БиХ заустављен камион црногорских регистарских таблица због детаљног прегледа и сумње на могућност кријумчарења наркотика.

"Претресом теретног и прикључног возила пронађено је 116 паковања обложених провидном фолијом. Каснијим прелилиминарним мјерењем је констатовано да се у њима налази око 120 килограма марихуане", наведено је у саопштењу.

О свим околностима је обавијештен надлежни тужилац, који је наредио да возач камиона В.П. /31/ буде ухапшен због постојања сумње да је извршио кривично дјело неовлаштена производња, држање и промет дроге.

(Срна) Фото: Илустрација/Схуттерстоцк 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зворник

06.02.2024 17:12

Хапси битангу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

07.02.2024 03:25

Теби, као и њима, нико није јавио да је прије 4 године канабис скинут с листе ¨опојних дрога¨? Битанге су они који не прихватају да је то лијек, јер им у глави до смрти звони комитетска наредба у спрези с фармако мафијом!