Национално понижење у Сарајеву као дио представе

Не желим се обазирати нити коментарисати на трагичне представе које изводе улизице и полтрони готово сваке седмице испред сједишта Суда БиХ у Сарајеву, када на један газдин миг морају без поговора доћи у „мрски балкански Техеран“ да га бране урлицима, галамом и примитивизмом, али ова социопатска појава илуструје стање у друштву и представља велико национално понижење.

Република Српска 06.02.2024 | 10:26
Национално понижење у Сарајеву као дио представе

С једне стране ужасна је слика уплашеног човјека, који се жели преставити моћном, који игра игру са својим коалиционим партнерима те менторима из иностранства, који га, упркос бројним доказима никада нису процесуирали за криминал, пљачку народа и вијека, бројне афере и стотине милиона проневјереног и отетог народног новца, али од њега праве жртву кафкијанским процесима како би продужили његову тиранију и покушају поправити имиџ и углед у народу, који је потпуно изгубио.

Са друге стране још тужније је гледати полтроне и улизице како му се додворавају, недостојне медиокритете без карактера које је поставио на важне функције, како срамоте српски народ и Републику Српску, желећи нас представити као бахате примитивце који псују, галаме и понашају се као простаци.

Они не могу себе да осрамите, кад свакако немају стида и образа, али могу понизити народ и Републику Српску, шаљући слике и поруке које неко прижељкује, да су Срби примитивци, разуларена маса, улизице без части и карактера.  Неповезане мисли и лапрдања пред камерама, псовке и увреде, дио су фолклора који је осмишљен, а који има за циљ да додатно убије и оно мало части и достојанства што је остало у народу и људима.

Још је тужније и огавније гледати полтроне и улизице који раде у режимским медијима, који себе зову некаквим новинарима, који се изнова сваки пут тобоже диве јунаштву, у стварности примитивизму, простаклуку и машкаради одметнутих моћника помраченог ума, па њихов кукавичлук, примитивизам и глупост покушавају представити народу као некакву генијалну одбрану, жртву, врхунски патриотизам, борбу за српство и националну ствар!?

Медији се цијели дан исмијавају и спрдају са веселом Сањом Вулић, шефом српске репрезентације и Клуба СНСД-а у Парламентарној скупштини БиХ, због њених сочних псовки и примиривног иступа пред камерама, али је мени жао јер је увијек у режираној представи западне најтежа улога дворске луде, коју сви други избјегавају.

Ако нам је црвени башибозук окупљен испред Суда и Тужилаштва БиХ крем нашег разореног друшта и Републике Српске, најбоље што имамо и наша репрезентације, онда нам се лоше пише. Стотине је Срба процесуирано и осуђено пред Судом и Тужилаштвом БиХ, ал нико од србенди и лажних патриота који кличу Вођи, није се окупио у Сарајеву, нити је помогао њихову одбрану, али за Лажног Вођу сви морају да дођу

Посебно је занимљив долазак и улога у представи адвоката Нобила и Загреба, кога ментори и Служба шаљу на задатак да додатно мотивише Србе да срљају у глупост и национално понижење, јер свима мора бити јасно гдје се налази центар моћи, који без поговора слуша Узурпатор, и одакле стижу кључна наређења и поруке, ал наивни Срби у Републици Српској то не виде јер су слијепи код очију па упорно срљају у пропаст, а то неће и не желе да виде.

Режисер и Узурпатор има задатак да уништи и обесмисли све, понизи и разори нацију, прије свега морално, демографски, привредно и финансијски, и нажалост посао одрађује савршено. Није ми јасно како у народу нема мало искре у камену, како не устану они који сваки дан пјевају и причају о јунаштву својих предака, како нема никог да каже ДОСТА ЈЕ, растјера башибозук и заустави процес понижења и самоуништења нације!?

<стронг>Небојша Вукановић

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Фоцак

06.02.2024 10:43

Јесмо биједници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.02.2024 11:15

Требамо ли се запитати какав смо народ. Стати пред огледало. Зашто све толеришемо ако нисмо такви.

Name

Милош

06.02.2024 11:24

Свака цаст Вукане, свака на мјесту и ја се цудим засто неко не покрене , да се ово зло ријеси.?

Name

Ре

06.02.2024 11:26

Да ето и она доби ново никнаме ВЕСЕЛА 🤣

Name

Борац

06.02.2024 11:36

Ко је овим празитима платио дневнице и слузбена возила?

Name

Лекрдјја

06.02.2024 12:00

ОВО ТИ ЈЕ ДОКАЗ ЈЕДНЕ НЕЗРЕЛЕ ПОЛИТИКЕ И ЈЕДНИ НЕЗРЕЛИ ЉУДИ КОЦИЈАСКОГ ВОКАБУЛА,БИЈЕДА МАЛО ЈАЦА БИЈЕДА ,,УПРАВУ ЈЕ СВИЈЕТ СТО НАС МРЗИ

Name

Ре Борац

06.02.2024 12:40

И Ти.

Name

Ре Фоцак

06.02.2024 12:44

Ја сам Србин и не осјећам се биједно због ових људских сподоба. Уосталом никада и нису имали моју подршку. Сви ови који су дошли пред суд и учествују у овој лакрдији имају дебео разлог за то. Новац који узимају је једини мотив ових ментално поремецених особа.

Name

ВУЛЕ

06.02.2024 13:25

На цело опозиционог блока...ово о цему зборис је клизаво...не губи узалуд вријеме...

Name

Ре Борац

06.02.2024 13:49

Па ми! Између осталих и ја и ти

Name

Сергеј

06.02.2024 14:52

Они не представљају праве и цасне србе, само олош као сто су и сами, на залост лијепе нам етикете као да смо сви племенски дивљаци, јер они се тако понашају. Нас народ је глуп и слијеп, како нико не реагује, сви цуте, зар да они нама прљају и вјеру и образ брацо срби?? Ако СНСД и даље буде власт и добију ли изборе, 90% це се нас трајно иселити одавде, с њима ја не видим зивот ни будуцност

Name

Памет нипошто није скупа

07.02.2024 14:18

Све је јасно као дан ! Паметном и нормалном ( а мало је остало таквих овде) је одавно све у вези власти јасно ! Али ми док дишем неће бити јасно какав смо ми народ !Шта је с нама ? Окрећем се око себе свакодневно и гледам људе , обучени нормално, изгледају скроз нормално, али шта је са главом ? Ни мг мозга, храбрости, памети.....ми немамо народа, изгубили смо себе, али нисмо тога свјесни ! Ништа не чинимо ! Ми смо највеће кукавице у последњих 500 година ! Издали претке, издали себе, али издали и властиту дјецу.... НЕЧИЊЕЊЕМ ! Нема нам спаса ! Бога смо погазили ! Нисмо заслужили ништа добро ! Гади ми се народ више него власт ! Кукавички народ !Мој народ ! Свако зло смо пригрлили ! Од Бога смо отишли ! Ово највише боли ! Не тражимо кривца ни у коме до у нама самима ! Тешко нашој дјеци, али још теже нама када нас буду проклињали !

Name

Милан

07.02.2024 20:38

Рекао бих да смо ми лош народ.

Name

С

06.02.2024 10:46

Свака ти је овдје златна Вукане!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

06.02.2024 11:08

Тако је Вукане.Кроз вјекове нисмо овако осрамоћени.До нас је.Нисмо достојни наших птедака.

Name

миловиц

06.02.2024 12:13

Па наравно да је златна, али ста вриједи прицати кад је банда разуларена.

Name

ЦОЛУМБО

06.02.2024 22:00

Ти си мало уман они неби овдје били и понашали се како се понашају. Додијала је туга преголема, хоће Шмит све да им узме поља и градове, земљу и слободу а ти слепац нити видиш нити чујеш срам те било изроде.

Name

БЛБ

06.02.2024 10:52

Да је све нормално као сто није дотицна господја би нако оваквог јавног иступа експресно удаљена из странке. Да има и мало образа и стида не би се нигдје јавно појављивала послије оних поновљених избора у Добоју и у другом кругу дебакла. Срамота је о вог друства сто се све то толерисе ма ко да је у питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЛИБАН

06.02.2024 11:21

Каккво удаљавање Вулицке из странке она је њихова перјаница понос дика некултуре то је снсд који унистава РС и БиХ

Name

Златан

06.02.2024 11:50

Ко њима плаца гориво да додз дрзавс народк ко адвокате плаца додк сигурно не само се срамоте а народ глуп воле да су гладни и зедни јод горе це нам бити

Name

Ре

06.02.2024 13:32

Очигледно да не знаш шта је пожељан начин понашања у тој странци.Вулићка се понаша управо тако како се од ње очекује.Прије пар дана је промовисана у једног од предсједника странке.Ништа јој не треба замјерати иде путем успјеха и богатства,а да ли се то неком свиђа или не,није њен проблем

Name

Даре

06.02.2024 10:54

све тако 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

06.02.2024 10:59

Свака цаст, све је то тако назалост! Лицно ме је срам и мислим вецину нас срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циркуссссс

06.02.2024 11:05

Цуркус невидјени!!!!! Корумпирани квази политицари харајуууу са прљавим приватницимаа тј бизнисменима ваљајуууу се у прљавом капиталуууу! Покраденоммм отетоммм дрскоооо Будзетее дрзавне опљацкалии на све мигуце и немогуце нацине! Платама и привилегијамаа од визниг паркаа јелаа пицаа путовањаа савјеттникаа и до 17 крадјее избораа за гинуса са ибе стеане Дрине лоповскеее са пипцима из медј заједницеее! Пљацкаа стољеца лоповска приватизацијааа мафијаа градј земљусна и све редом мафијее! А у Суду???? Циркус! Испред суд циркзс!!! Лопови на све странеее! Нема ко да УХАПСИИИ ОСУДИ ЗАТВОРИ ОДУЗМЕЕЕ ПРЉАВИ КАПИТАЛ! Корумпирани харају умрезениии!!! За гиниса! Циркуссс невидјени! Са обе стране Дрине! У нестајању народ! Растјеран опљацкан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

06.02.2024 12:15

…И ста цемо сад,??… нико Нема јаја да устане против ове багре..

Name

СУТЈЕСКА

06.02.2024 11:08

Вукане спашавај Сутјеску. Оде најбокји директор одвајкада парка Вељко Благојевић, мозак и поштењачина

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ перспектива?

06.02.2024 11:09

Брате, најбоље би било "свако себи" па да једном поцнемо зивјети као људи. Дух и идеја БиХ заједниства је одавно умрла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан форд

06.02.2024 12:43

На основу којег права ти то мислиш урадит? Деyтон потписан и ту се завршава цијела прича, треба увести ред у овој држави да нас не представљају ови који краду и узимају лопатом од народа.

Name

Ре

06.02.2024 12:55

А је ли? А да прво питамо све оне које је ВРС протјерала и побила, јесу ли они за зивот и сузивот? Питај своје земљаке Србе Мостарце би ли опет зивјели у свом граду? Свако нормалан би зивио, савремена демократска друства немају тај проблем. Само ти примитиван...

Name

Уф

06.02.2024 15:45

Значи само Срби ратовали. Ови други домине играли. У Мостар не смијеш на једну страну нос промолити а овде си као паметан. Свако своме па како буде, овако увјек има разлог за свађу.

Name

Бања Лука

08.02.2024 12:59

Реплика овоме за разлаз.Капут на рамена и марш из Републике Српске,има нас и превише који не желимо губити свој идентитет..Моја земља је Босна и Херцеговина,, коме се не допада отворена је граница ,,,на четири стране свијета...Није ти ћаћа оставио Р.С па да ти неписмена сељачина управљач .Као ни шверцеру..

Name

пензионерка

06.02.2024 11:12

Једини који има храбрости да каже праву истину о тлачитељу српског народа је Небојша Вукановић. Живио ти нама дуго, дуго и да те здравље служи. 👍

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

06.02.2024 11:15

Браво за СНСД и за Милорада Додика који је уздигнуте главе изасао из суда

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДТИ

06.02.2024 12:52

Али це се погнуте главе вратити у њега глупане.

Name

Ре Дарио

06.02.2024 13:04

Е моја будало, ти си за посматрања. Видиш да нас твој ЦИК пресједник вуче све у провалију.

Name

Јоле

06.02.2024 13:43

Ти немас ми обрсза ми памети.

Name

Лошми

07.02.2024 16:35

И ти си добро оболио од црвеног вјетра

Name

БУДИМО ЉУДИ

06.02.2024 11:15

ДА ЈЕ СРЕЦЕ БРАНИО БИ И ТИ ПРЕДСЈЕДНИКА РС, ПО ТЕБИ ДАЛИ МУ ЈЕ БИЛА ОБАВЕЗА ДА ПОТПИСЕ УКАЗ О ДОНИЈЕТОМ ЗАКОНУ СКУПСТИНЕ РС. ПУСТИ ТИ СТО ЈЕ ТУ ДОДИК, ЗНАМО КО ЈЕ И СТА ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.02.2024 17:43

Није та скупстина изнад Устава БиХ. Стотине закона је понистено па и даље зивимо. Ово је био покусај дрзавног удара и растурања Дејтона. Гаранти споразума нису политицке странке вец озбиљна медјународна дипломатска и војна заједница. Покусавају локални серифи играти глобалне игре, сто је пресмијесно. Свака цаст ако могу, али на терену се вец виде посљедице лудовања и нису безазлене. Залосно је сто це највисе трпити народ, али сам је себи крив, ста је заокрузио оловком то мора и да трпи

Name

Ванземаљац

07.02.2024 20:59

Па био је и Поплашен предсједник Републике Српске па га је овај лопов, што га браниш остјерао из уреда Предсједника.То ништа Србине из црвене секте,сви сте лопов до лопова,ј....п вам пас матер.

Name

Соколац

06.02.2024 11:18

Тако је Вукане. Али на залост,ниста овај народ боље није ни заслузио. Погледај само ове ликове,продане дусе који це све до једног сутра кад не буде Додика претрцати на другу страну. То су лесинари који никад ниста у зивоту радили нису,који су науцили на дзабану и муљазу такви и бране лик и дјело поменутог узурпатора. Сто се нису скупили кад се суди недузним Србима за разне ствари испред тог истог суда

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

06.02.2024 11:23

Мени је нелогично да она Србска громаде не узе неког од Београдских адвоката за правног савјетника него Нобила?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

06.02.2024 14:37

Ајд што је Нобило већ Анте

Name

Ре игор

06.02.2024 20:41

Липи наш Анте ,презиме му знате.

Name

Дуња

06.02.2024 11:25

Како је није срамота да псује мајку и такво понашање, ко нас преставља Србе у парламенту нека нас је срамота .Сања и господа из СНДС Ваши документи су Босна и Херцеговина не Република Српска...Срам Вас било трујете овај јадан народ и циркус правите да ми сакрили своје лоповлуке ..Пусите нас да живимо сви заједно ,када сам живила са муслиманима и хрватима било ми је боље ,боља времена и бољи људи за разлику од Вас непосмени и шљамова који су испливали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Митић

06.02.2024 11:26

Е мој Вукане, свака ти је на мјесту али постоји једна чињеница! Све што је ваљало међу Србима је изгинуло у ратовима и отишло у емиграцију! Оно што је остало је Боже сачувај! Част изузецима али мени лично се данашњи Срби гаде! Ћуте и гледају пропаст! А зашто? Зато што су изгубили све оне особине које чине човјека! Што прије данашњи Срби нестану, биће боље за све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

06.02.2024 11:33

МА НИ ЈЕДНОМ БОРЦУ, ГЕНЕРАЛУ, КОЈИМА СЕ СУДИЛО ОВДЈЕ, КОЈИ СУ СТВОРИЛИ ОВУ ЗЕМЉУ НИКО ПРСТОМ НИЈЕ МРДНУО. А ГЛЕ ОВЕ РУЉЕ ,НИЈЕДАН ЛАКСИ ОД НЕКОЛИКО МИЛИОНА. КАКО НИЈЕ СРАМОТА ОВЕ НИЗЕРАЗРЕДНЕ ПОСЛУСНИКЕ И КЛИМОГЛАВЦЕ КОЈИ ЗА СЕНДБИЦ ОВО РАДЕ. ГДЈЕ СУ КАД ЈЕ И ДАНАС ХАПСЕ СРПСКИ БОРЦИ? НИГДЈЕ. КАКАВ МОРАЛ И КАРАКТЕР МОЈ ВУКАНЕ. ОВО СУ ИЗРОДИ, КОПИЛАД СЛАВНИХ СРПСКИХ ПРЕДАКА И ЈУНАКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ст. пöлтен

06.02.2024 11:39

А ко да устане? Свако има цијену, на насу залост је она код нас веома ниска - гласови се купују за 50 КМ, мандати за 50 - 100000 КМ, све се купује, па тако и овај скуп ових јадника у Сарајеву! Доказите да није тако и "казните" све крајиске групе који пјевају по разним скуповима снсд-а! Или су и вама милији новци? Не би ме цудило да ни овај коментар не објавите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоxи

06.02.2024 20:55

Тачно на то сам помислио, зашто промовишете Бају и остале пјеваче, а знате да су полтрони Додика?

Name

Мићо

06.02.2024 11:41

Златна ти је Вулкане! Ови тобоже Срби су дно дна људскости и морала,није ништа случајно шта нам се дешава и како ми Срби пролазимо ,нека нам је Бог у помоћи али изгледа и он диже руке од нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

06.02.2024 12:00

А сто је јос горе ми се навикавамо на све ово и сто то почињемо сматрати неци сасвим нормалним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

06.02.2024 12:03

Тешко се срамим као Србин и грађанин због ових србенди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

06.02.2024 12:21

Видители ви колико заостајете за нормалним свијетом миљама понасање васих политицара је ДНО ДНА и онд вам свак крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма.

06.02.2024 17:08

Ниси ти нико и ништа јадо.

Name

незнам

06.02.2024 12:47

Дали се трбамо питати сто нас мрзи вецина свијета??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мадам ладy

06.02.2024 12:48

Е Мој Гогановицу заста си ти уцио и заврсавао Политицке Науке да слузис Цовјеку који је Окупирао заробио протјерао и Покрао 49 посто дрзаве БиХ. Ацо Ацо разоцаран сам у тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

06.02.2024 12:52

Зачуђен сам и изненађен..текст прилично тачан,прецизан,истинит ..човек би помислио да га није написао србин..кад оно"мали са села".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

06.02.2024 12:59

Читам коментаре на друштвеним мрежама на ове срамне исказе ове улизице и шта ми запада за око да сасвим мало Срба било шта каже на ово понижавање нације? Па ако смо поштени зашто се нико барем не огради од овог? Боже сачувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуња

06.02.2024 13:07

Свака част Вукане све је истина велики подршка..Гдје су биле те патриоте када се судило многим србима а ту су за највећег издајника и човјека који нас је уништио и продао...јадни смо ми...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бок

06.02.2024 13:12

Није ме страх ни НАТО-а и од Бошњака, мене паника хвата када видим које моралне сподобе нас воде. Бојим се да нам се са њима таквим лоше пише. Хвалисање и јуначење без покрића и залеђине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возућа

06.02.2024 13:12

Рекао је Велики Бранко Ћопић, знам ја нас јебо ти нас. Или Војвода Момчило Ђујић, кад год је отварао скуп, прва реченица би била Срби браћо стоко једна. Мој Вукане све ти је са овим речено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранкић

06.02.2024 13:14

Национално понижење је када Лазар Продановић по наговору специјалног саветника председника РС, Марка Мркајића (господин са купљеном дипломом) прави коалицију са СДА и већину у СО Братунац на штету српског народа. Одобрава им градњу зграде Меџлиса Исламске заједнице у Братунцу мимо регулационог плана, асфалтира по бошњачким селима, а њих двојица ифтаре по ашчиницама, час се мире, час се свађају међусобно. Градњу обећаног саборног храма и споменика српским жртвама Подриња су давно заборавили. Народе српски у октобру идемо да их заслужено казнимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

06.02.2024 13:26

Браво Вукане за текст. Ово за Нобила је стварно понизавајуце за Србе али и тацно сто је наведено у тексту око центра моци који вуце конце... Мислим да их је јуце ухватила паника јер им је избијен и последњи адут око отезања судјења. Превесло их суд својим потезима елегантно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

06.02.2024 13:38

Ево, сведочимо шта су године негативне селекције изњедриле из некада славног и часног Српског народа !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.02.2024 19:03

Далеко сте ви од Шантића, Ћоровића и Ћопића. У сваком погледу.

Name

Краљ

06.02.2024 13:44

Браво Вукане,,нажалост овај криминални режим опстаје годинама крадјом гласова,,народ га неволи воли га шачица полтрона и дупелизача за шаку сребрењака,,ољуштили су Републику Српску ,,оглодали је до коске као хијене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан градјанин

06.02.2024 13:48

Кад Вукан дигне 3 прста ријетко коме смета јер је лицно поштен неподмитљив нити је улизица и против корупције и лоповлука је ма од кога народа долазило а кад Несиц или Сања као високо позиционирани политицари РСа и БиХ дигну три прста онда је то очито каприц и лицни интерес да привуче блесаве и неуке ради својих интереса да опстану на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еро

06.02.2024 15:48

Дизање три прста није кажњиво, али псовање и вријеђање на јавном мјесту би требало бити новчано санкционисано. Није ми јасно шта је радила сарајевска полиција.

Name

Бањалука

06.02.2024 13:48

Е мој Вукане гдје да изађе народ , па народ је рекао своје на изборима ииииииии шта би покрадоше нас гледајући у очи без трунке стида .... Иииииииии ми изађосмо на улицу протегла се колона људи од парка Младен Стојановић до Трга Крајине , мислећи да ће нас неко чути и видјети .... Иииииииииии шта би ...ништа Појео вук магарца.. Док год се не промијени изборни закон биће овако, па ко може чекати нек чека, ко не може нек иде.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

06.02.2024 14:08

Додик и његова екипа одавно по овим просторима праве циркус, граница постоји,недамо предсједника и још пуно глупости па се послије чудимо што нас цивилизован свијет посматра као дивље племе сви смо криви што ништа не чинимо да ово зло промјенимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукане

06.02.2024 14:11

чекамо изборе и чудо да нас избави од мафије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

06.02.2024 14:26

Види Нобила. Треба питати све. Дали се сјећају кад су имали крзно око врата😁.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе

06.02.2024 16:17

Сви сте исти само дај власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

06.02.2024 16:51

Ако немамо бољих од Вулићке онда и заслузујемо да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

06.02.2024 17:23

Ова папучарка није дно дна, него је она огледало своје власти. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

06.02.2024 17:24

Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

06.02.2024 18:07

Назалост ово је слика вецине ,знам око себе масу њи коису несмало гладни,али слијепо иду за водјом до провалије,незнам ни сам стаје ово са србским народом,конас клео није дангубио,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави борац

06.02.2024 18:39

Мене занима ста пред судом БиХ трази Радан Остојиц (Вук Бранковиц) и кога он представља и у ције име говори? Сигурно не говори у име погинулих, рањених и бораца који су створили РС! Он је издајник и плаценик који брани своју енормно високу плату, нека му слузи на цаст, вријеме је најбољи судија..... Брани, као и сви који су морали доци, диктатора који цијели политицки дрзавни апарат (укључујући све институције), користи да би се ефикасно обрацунао са политицким противницима од највиших опозиционара до обицног обесправљеног градјанина.... Бојим се да су исцрпљене све могућности институционалне борбе и да је, назалост, револуција једини пут ка слободи.... Поздрав за Великог Вукановица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гане

06.02.2024 18:43

Ако Вукан мисли са оваквим писањем доци на власт, грдно се вара, Срби овакве и овакво писање називају издајом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.02.2024 20:04

То само црвена лоповска секта тако назива.

Name

Јоца

06.02.2024 20:28

Видју ову, у одори старосрпског офицура што жваљи и арлауче по са рајским махалама, као кловн, а раја јој се грохотом смеју говорећи да су ово јатаци вожда који једва чекају његов суноврат... Е, таква је ова прда и смлата од лоповлука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

06.02.2024 21:09

Дошао Анте из Загреба да брани Додига, који у миру одрађује посао, који је прије 83 године одрађивао један други Анте у рату. Зашто нису дошли адвокати из Београда да бране Додига? Па зато што се зна за кога ради Додиг од времена Анте Марковића. Све Анте до Анте, а српског народа све мање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

07.02.2024 10:29

Балкански Техеран ахахахаха! добра добра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Регуларе

07.02.2024 13:34

Није лако остати без будзета од 56 милиона, прихода од тендера, јавних набавки итд итд, треба то одбранити или отици на политицку депонију, а затим и одговатати за многе проневјере, а овако док је на власти, Закон о поријеклу имовине нико не спомиње а о његовом примјењивању да не говоримо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И. Сарајево

08.02.2024 06:51

Гледај овог Гогановица глуми неког замјеника у Министарству одбране, а висе се чистачица пита од њега. Око себе окупио савјетнике приправнике једва знају наци пут до посла.

ОДГОВОРИТЕ