Повријеђен навијач и полицајац у тучи у Бијељини

У тучи на рукометној утакмици у Бијељини лакше је повријеђен полицајац и Бијељинац чији су иницијали М.М, саопштено је из Полицијске управе.

Република Српска 02.02.2024 | 12:29
Повријеђен навијач и полицајац у тучи у Бијељини

До нарушавања јавног реда и мира тучом више лица у Спортској сали у Рачанској улици дошло је јуче у 18.00 часова током утакмице рукометних клубова "Црвена звезда" из Београда и домаћег "Радника".

Повријеђени М.М. изјавио је да не жели кривичну одговорност за идентификованог починиоца М.Ђ. из Бијељине, који је санкционисан по Закону о спречавању насиља на спортским приредбама.

Поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштво у Бијељини изјаснио се да нема елемената кривичног дјела, с обзиром на то да је оштећени изјавио да не жели кривичну одговорност за извршиоца.

Ради поновног успостављања јавног реда и мира синоћ су ангажовани полицијски службеници Јединице жандармерије Бијељина, на које је насрнула група навијача, те је том приликом лакше повређен полицијски службеник Полицијске станице Бијељина два.

Тужилаштво је ово квалификовало као кривично дјело напад на службено лице у вршењу склужбене дужности.

Из Полицијске управе Бијељина наводе да се предузимају све потребне мјере и радње ради утврђивања одговорности организатора јавног скупа за одређене пропусте. 

(БН/Срна) Фото: БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пуки 18

02.02.2024 12:53

Нешто су се чергари повампирили у задње вријеме. Прво напад код Арене, јуче туча са Бугарима на припремама, сад ово. Осилили се, знају да је "Златно доба" па да се к..че док могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

02.02.2024 13:35

Ко је ово писао само показује да мрзи Црвену звезду. Ништа од написаног није тачно. Играч је добио лакат у току утакмице. А навијачи се нису тукли са полицијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мане

02.02.2024 16:13

Србе на Србе, или, олош на олош?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенац

02.02.2024 21:55

Јаки неки навијачи у п.... материну срамота због утакмице

ОДГОВОРИТЕ