Кошеви за школу у Дворовима

Претходних година, м:тел је низом донација образовним установама у виду спортске опреме, односно реквизита за школска спортска игралишта и сале, спровео велику акцију опремања основних и средњих школа спортском опремом. 

Република Српска 01.02.2024 | 14:22
Кошеви за школу у Дворовима

Да је ово континуирана активност у оквиру друштвено одговорног пословања компаније, доказ је једна донација, овога пута Основној школи „Дворови“ из Бијељине.

Представници м:тел-а су 31. јануара ове године, посјетили ову образовну установу, дониравши им три нова коша са таблама, а за које су исказали потребу.

„Школу ’Дворови’ похађа више од 400 ученика. Ова донација ће омогућити боље услове за одржавање наставе физичког васпитања, пружајући ученицима могућност за активан и здрав живот“, наводе из ове школе. 

Улагање у заједницу реновирањем сала и учионица, донирањем намјештаја, компјутера, телевизора и спортске опреме школама у БиХ, пракса је коју м:тел константно његује као подршку правим вриједностима, али и стварању што бољих услова у којима се школују млади, што ће наставити да чини и у будућности. 

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар