Дара од Бубамаре постала Мали Мрав?!

Дара Бубамара је открила како 30 година уназад наступа скоро сваког викенда, због чега је пријатељи у шали зову Мали Мрав јер је много вредна.

Забава 31.01.2024 | 17:13
Дара од Бубамаре постала Мали Мрав?!

- Више нисам Бубамара, сад ме зову Мали Мрав, каже Радојка Аџић, алијас Дара Бубамара.

Фолк певачица открива да је нови надимак добила од блиских пријатеља, те да он прети да након три деценије замени већ постојећи по којем је постала препознатљива. Како каже, током свих ових година вредно и марљиво је радила, па је поређење с мравом за њу потпуно логично.

- Сви знају колико зарађујем и од које године певам. Ја 30 година радим буквално сваког викенда. Почела сам као девојчица, ишла сам у саобраћајну школу и певала сам са својим бендом. Пријатељи за мене кажу да сам мали мрав. Колико сам зарадила, мало и имам. Свима сам помагала, давала, куповала поклоне... Зато ми Бог увек даје и све ми се врати. Не кајем се што немам онолико колико би требало да имам с обзиром на то колико сам зарадила, али имам довољно за леп и пристојан живот. Код мене је увек на првом месту здравље, за остало ме баш брига. Како зарадим, тако потрошим. Мени паре нису никад биле најбитније - каже Дара Бубамара и открива да увелико размишља о куповини стана, али у некој другој земљи.

Dara BubamaraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- У плану је куповина некретнине у другој држави. Нећу о томе да причам док то не буде 100 посто сигурно, да не избаксузирам. За сада смо само у преговорима - рекла нам је певачица.

Уколико се њен план реализује, Дара планира да ангажује агенцију за уређење стамбеног простора јер се, како каже, не разуме у тај део посла.

- Никада сама нисам уређивала своје некретнине, увек сам се договарала с архитектама и са онима који се тиме баве. Ја обично донесем слику и кажем: "Желим то и то", и увек имам само један услов - да све буде у белој боји, или у светлијим тоновима, попут златне, сребрне... Позитивна сам особа и мој животни простор мора да буде светао. И кад ми је у животу тешко, и када ме нешто боли, кад сам у ПМС-у и слично, увек на све гледам са ведрије стране и мислим да због тог става и трајем тако дуго - закључила је Дара за крај.

Dara BubamaraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

У Америци за десет дана зарадила 150.000 евра

Дара Бубамара је за десет наступа током америчке турнеје инкасирала невероватних 150.000 евра! Део новца потрошила је на луксуз и шопинг, а не сумњамо да ће остатак уложити у куповину или опремање некретнине коју планира да пазари. Подсетимо, на турнеји у САД друштво су јој правили бивши муж Милан Кесић и син Коста, којем су родитељи у "обећаној земљи" прославили и рођендан.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ух

31.01.2024 18:10

А баш има шта и чути..

ОДГОВОРИТЕ