Како су угасили Марис и протјерали ме из Требиња?

Режим наводи како су друштвено одговорни и како помажу те клубове јер су свјесни да тамо има потенцијала.. „а све с намјером да нашој дјеци дамо шансу да квалитетно тренирају и направимо ширу базу добрих спортова у Херцеговини гдје дјеца имају физичке предиспозиције за бављење спортом“..

Република Српска 31.01.2024 | 08:59
Како су угасили Марис и протјерали ме из Требиња?

ВЈЕСТИ ИЗ ТРЕБИЊА:

Година прође, дан никад!

Баш случајно и симболично на данашњи дан, годину дана од затварања Марис-а, спортски клубови имају конференцију на којој бране „режим“.

Кажу како град Требиње помаже спортске клубове. Скупили се партијски службеници и причају о спорту!

Режим наводи како су друштвено одговорни и како помажу те клубове јер су свјесни да тамо има потенцијала.. „а све с намјером да нашој дјеци дамо шансу да квалитетно тренирају и направимо ширу базу добрих спортова у Херцеговини гдје дјеца имају физичке предиспозиције за бављење спортом“..

Да ли постоји и један сегмент друштва да је слободан, самосталан, непоткупљив, искрен, моралан, достојанствен..(да не набрајам даље, очито су ово постале стране ријечи)?

Прошло је годину дана и мало сам „продисао“, мало дошао себи и гледам рубрику догодило се на данашњи дан..

Ових годину дана, небројено пута сам кривио себе због 200 дјеце која су плесала код мене. Нисам знао шта да им кажем, био сам јако повријеђен и разочаран и само сам отишао без поздрава а то ме је највише бољело!

Онда схвати човјек да ту ништа није ни могао да уради јер се тако направила ситуација, много родитеља је дио власти и заказала је та страна подршке (неки зато што желе „лакшим“ путем а неки зато што су „морали“) и само су ми се врата затворила.

Уз мене је стала моја породица и најближи људи, мали број храбрих и ријетких родитеља, портал Моја Херцеговина и њихов новинар Игор Сврдлин као и листа за правду и ред Небојше Вукановића.

Успут добијем по коју поруку подршке са изговором да не смију ни да лајкују оно што пишем због посла или нечег другог али да су уз мене.. На који начин су уз мене и шта то значи да су уз мене???

Ја не желим такве људе уз себе! СВЕ ЛИЦЕМЈЕР ДО ЛИЦЕМЈЕРА!

Није требало да подрже мене него дјецу! Ја свој посао знам и увјек и свуда могу да радим јер сам добар у ономе што радим али се нико није запитао ни колико дјеце није ништа наставило да тренира послије Марис-а јер се нису нигдје пронашли и шта је сад са том дјецом???

И сад гледам ово назови руководство клубова по Требињу који брукају планину Леотар изнад Требиња, кости Дучићеве се окрећу у гробу на Црквини, брукају своје јуначке Херцеговачке предке и на крају брукају спорт зарад мало ћара!

Ђоковић је због свог става и принципа био спреман да жртвује онакву каријеру и остане без ичега а ови код нас због пар хиљада марака или посла на минималцу продају своју душу!

Гледао сам како је на идентичан начин као и Марис, господин Лазар Радан прошао са промоцијом своје књиге!
Све реприза до репризе..

КУКУ БОГУ С’НАМА КАКВИ СМО!

И све се заташкава, све се упире прстом ако ико дигне глас! Али такође све се прави „ново“, „боље“ и „љепше“! Све саме „озбиљне приче“ и „дизање на већи ниво“!

Одмах су кренуле гнусне лажи да сам добио неку велику понуду у Београду и да сам због тога оставио своју дјецу! Одмах су моју дјецу окренули против мене!

Нико да се запита да ли може бити ишта боље од тога да у свом граду сам направиш свој „бизнис“ и разрадиш тако да ти позавиде многи бизнисмени!
Да си слободан да идеш гдје желиш а да посао не трпи! Поготово што то није посао него страст за коју живиш!

(небојшавукановиц.инфо)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ха ха

31.01.2024 09:14

Ко је овај шеширан неки шмекерица важна лицност

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

31.01.2024 11:01

Тај шеширан је склонио са улице 200 дјеце.Шта си ти и твоја банда урадио за дјецу Требиња осим што их пљачкате ?

Name

Ре ха ха

31.01.2024 11:26

А ко си ти? Сектин портпарол?

Name

Рамбо

31.01.2024 10:02

Даће бог да се већ крајем ове године почне са чишћењем!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

31.01.2024 10:20

Мој сине о каквој плесној школи сањаш у друштву сељобера примитиваца неморала крканлука Шатра је њихова позорница И сто би некад паметни Херцеговац рекао Какви баци такви и телаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

31.01.2024 10:37

Није ту крива власт нити секта, крив је народ који се повинује зарад мрвица. Ипак смо Ми кукавице на неки начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо М.

31.01.2024 11:00

Е мој синовац Ти дошао у Требиње ( кад ме видиш ) да културно нешто радиш. А партија а Вожд? А полтрони, улизице, лазови. Видиш како им је мило да су за столом онако вазни и велики кобајаги, нешто се као и они питају, нешто као одлучују. А нико и ништа су обицни пиуни власти љигавци најниже расе људске. Писнути не смије ни један, зна шта ће бити ако проговори. Знају да и те мрвице са стола које купе нису њихове док се не докажу водјама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

31.01.2024 11:12

Тешко Богу са нама какви смо, а никакви смо, када највећи лицемјер пише о лицемјерству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

31.01.2024 13:14

Мала исправка: требало би, умјесто Вјести из Требиња Вијести из Требиња. Није наодмет успут скренути пажњу, тако учимо.

ОДГОВОРИТЕ