Ово је разлог прекида дугогодишњег пријатељства Цеце и Мире Шкорић

Када је пре више од деценију и по уследила свађа Цеце и Мире Шкорић, читава јавност остала је у шоку.

Забава 30.01.2024 | 16:52
Ово је разлог прекида дугогодишњег пријатељства Цеце и Мире Шкорић

У почетку нико није веровао да дугогодишње пријатељице, бивше куме које су биле нераздвојне, све су делиле и једна другој до последње капи крви и зноја биле одане, више не причају.

Неверица је уследила зато што ни једна од њих две на ту тему није желела да говори за медије.

Једноставно су престале да се заједно појављују на јавним дешавањима, да једна другој долазе у кућу. Мада су испод жита покушавале да објасне како је дошло до захлађења односа и прећутног раздвајања, те да класичне свађе није било, новинари нису одустали док нису дознали о чему је тачнобила реч или макар шта је то о чему су њихови пријатељи причали да се међу певачким звездама догодило.

Ceca Ražnatović, Mira ŠkorićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

Наиме, од извора блиских певачицама процурила је информација да је Цеца та која је угрозила однос јер последњих година пред пријатељима није имала лепе речи за Миру, што је она сазнала и прећутно престала да се са њом дружи.

Други, пак, тврде да је Шкорићева та која је направила проблем, окренула се тадашњем партнеру и занемарила пријатељство. Шта је од поменутог истина најбоље је објаснила у свом шоу управо Цеца.

- У било којим односима људи буду повређени, да ли у пријатељским или емотивним, када схватиш да си имао апсолутно празан ход, није ти пријатно ни лепо, али сматрам да све што се догоди, растури и разиђе, да је требало тако да се деси, и да постоје разлози за то и да не треба жалити - казала је.

- Ја не жалим. Хвала Богу да свако ко ми није искрен пријатељ треба да оде од мене и не троши ни моје ни своје време узалуд.

Овим речима балканска звезда делимично је објаснила разлоге разилажења од људи које је сматрала пријатељима и самим тим открила је велику тајну због чега више не говори са Миром.

ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Свађа Цеце и Мире Шкорић недавно је, када је Цеца њихов дует "Не рачунај на мене" препевала са Мајом Беровић, доживела благи епилог, нараво све се завршило на томе да се Мира преко друштвених мрежа обрачунала са Мајом спомињући име бивше пријатељице.

Цеца на то није имала одговор.

(Курир.рс<а хреф="хттпс://www.сторy.рс/целебритy-неwс/фласх-неwс/240262/цеца-конацно-прекинула-цутање-ово-су-разлози-због-којих-не-говори-са-миром-скориц-нек-не-троси-моје-време-видео" таргет="_бланк" рел="ноопенер">/Сторy)

Коментари / 0

Оставите коментар