Драгана Мирковић сав новац од турнеје даје у хуманитарне сврхе!

Певачица Драгана Мирковић објавила је да ће се одрећи зараде са целе своје турнеје "До последњег даха" и поклонити новац онима којима је најпотребнији.

Магазин 30.01.2024 | 15:49
Драгана Мирковић сав новац од турнеје даје у хуманитарне сврхе!

Певачица је открила ово јуче на догађају који је организовала са организацијом „Срби за Србе“, са којом ће имати партнерство на простору Србије, али ће средства бити поклањана угроженима и у остатку региона, где год буде имала велики концерт.

„Већ сам најавила да ми је жеља да овом турнејом увеселим људе песмом, али и да ширим љубав, хуманост и срећу. Зато сам и донела одлуку да на сваком концерту помогнем људима којима је то потребно. Прва прилика била је у Тузли, где сам помогла са 10.000 марака самохраном оцу са деветоро деце. Тако ће бити и на другим концертима у региону. Са организацијом ‘Срби за Србе’ сам пријатељ и сарадник већ дуго, тако да је било природно да на овај начин наставимо сарадњу, па ћу са сваког концерта у Србији лично издвојити милион динара који ће бити употребљени да обезбеде кров над главом најугроженијим породицама“, рекла је Драгана захваљујући чијем несебичном чину ће сваки купац карте за њене концерте сада постати и доброчинитељ.

POČELA TURNEJA DRAGANE MIRKOVIĆ U TUZLI! Zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti

„Мени је увек срце пуно када могу да поделим срећу јер је то једина ствар на свету која се увећава кад се дело“, рекла је Драгана којој су очи биле пуне суза на самом почетку конференције због видеа који је приказао дечицу којој ће бити узграђена кућа захваљујући њој.

Испред организације „Срби за Србе“ обратио се бивши ватерполиста, предузетник Александар Његован који је дугогодишњи члан организације и неко ко је био спона за сарадњу са Драганом.

„Ово никада није забележено у историји и желим да се захвалим нашој великој звезди што је показала да је и велики човек. Ово нико пре није урадио и поносан сам што је знам и што је неко ко подржава оно што радимо. Она не само што даје по милион динара по концерту, већ је отворила врата за све људе који желе да помогну да добију место у оквиру њених концерата“, изјавио је он.

(нова.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

02.02.2024 02:21

Зато и јеси велицина о којој се прица у најлепсем контексту.Није лако бити ДМ.Зелим да будес препозната и од оних којима је то посао.

ОДГОВОРИТЕ