Билећа: Ухапшен мушкарац, нађен кокаин и оружје

Припадници Полицијске управе Требиње ухапсили су данас особу чији су иницијали П. М. из Билеће, а претресом кућа, помоћних објеката и возила које користи ова особа пронашли су опојну дрогу кокаин, три пиштоља, једну ловачку пушку и 117 комада метака различитог калибра, речено је у Полицијској управи Требиње.

Република Српска 26.01.2024 | 17:48
Билећа: Ухапшен мушкарац, нађен кокаин и оружје

Особа П. М. је ухапшена и спроведена на криминалистичку обраду у просторије Полицијске управе Требиње.

У претресу куће, помоћних објеката и возила које користи особа чији су иницијали М. Б. је пронађена и привремено одузета једна полуаутоматска пушка и 13 комада муниције.

Окружно јавно тужилаштво у Требињу је наложило да се против особа П. М. поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да починило кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Против особе чији су иницијали М. Б. Окружно јавно тужилаштво у Требињу је наложило да се поднесе извјештај због постојања основа сумње да је починило кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

(Срна) Фото:Архив/МУП РС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А 74 кг кокаина

26.01.2024 20:43

У Добоју пронадјени у складисту фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возућа

26.01.2024 21:29

Дали сте читали ову вијест? Ко је ухапшен, коме је вршен претрес и шта је код ухапшених, односно ухапшеног пронадјено???? ПС: питање је постављено ( не ) објективној новинској Агенцији Срни.

ОДГОВОРИТЕ