Преминула црногорска глумица Ивана Мрваљевић, колеге неутешне!

Глумица и продуценткиња из Црне Горе, Ивана Мрваљевић, преминула је данас у 47. години, пише портал "Аналитика".

Магазин 25.01.2024 | 17:36
Преминула црногорска глумица Ивана Мрваљевић, колеге неутешне!

Након вести о смрти своје колегинице, глумац Мима Караџић се огласио на свом Инстаграм профилу и емотивним речима се опростио од ње.

- Отисла је данас драга Ивана, отишла и неће се вратити, отишла прерано, оставила нас је а није требало, не још, не још дуго. Ивана Мрваљевић дивна мајка, сјајна глумица, добар човек, лепа и нежна жена и сјајан друг. Путуј с анђелима драга Ивана - написао је глумац на Инстаграму.

Многи су сломљени због страшног губитка, а међу њима је и Слобода Мићаловић која се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и послала емотивну проуку.

- Драга наша Ивана, љепота наша! Са анђелима путуј! - написала је Слобода мижћаловић уз емотиконе руку скломљених у молитви и срца у опису слике на којој се види како су срећне заједно.

Ivana Mrvaljević<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Родила се 1976. године на Цетињу, а у родном граду је 1999. године завршила Факултет драмских уметности у класи Бора Стјепановића. Како се наводи, она је била једна од најзначајнијих црногорских глумица свих времена. Била је и чланица ансамбла Градског позоришта, при чему је касније магистрирала продукцију у Торину.

Ивана је још током студентских дана остварила је више улога, а оне најзначајније, како у позоришту, тако и на филму и ТВ-у уследиле су наредних деценија.Била је директорка Градског позоришта у Подгорици од 2012. до 2016. године. Домаћа публика је памти по улози у серији "Будва на пјену од мора".

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/4346439/слобода-мицаловиц-се-емотивном-поруком-опростила-од-колегинице">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар