Тоше би данас напунио 43 године, сестра поделила слику из дома

Тоше Проески је важио за једног од најпопуларнијих и најталентованијих певача на нашим просторима, а живот је изгубио у 26. години у језивој несрећи на аутопуту Брегана - Липоваац. Тог 16. октобра 2007. године цео Балкан је туговао и жалио за младим животом, а већина колега ни дан-данас не могу да се помире са чињеницом да га више нема.

Забава 25.01.2024 | 17:17
Тоше би данас напунио 43 године, сестра поделила слику из дома

Многи пријатељи, у знак сећања, данас деле успомене које их вежу за легендарног певача, а огласила се и његова рођена сестра Дора Проеска.

Дора је поделила фотографију рођенданске торте са упаљеним свећицама, док је у позадини стајала Тошетове слике, а речи које је написала кидају душу.

Тешко је да се живи без душе, а душа моја си ти - писало је на рођенданској торти посвећеној настрадалом певачу.

Toše ProeskiФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Да судбина није записала другачије, Тоше би данас славио свој 43. рођендан. Иако више није овдје јер је нажалост прерано напустио овај живот, са свега 26 година, његова скромност, хуманост и величина срца заувијек ће остати урезана у памћење сваког од нас.

Тоше је увијек истицао како је љубав оно што треба покретати људе, а његове ријечи ˝Не желим да ми скидате капу, само желим да се поносите мноме˝ и данас живе у свима онима који су познавали овог великог глазбеника, али и онима који нису имали ту прилику.

Премда је за бројне обожаватеље Тоше Проеског вријеме стало 2007. године, балкански принц и даље живи кроз своје пјесме и дјела, а једна од њих је засигурно и 'Игра без граница'

(Курир.рс/ Информер )

Коментари / 0

Оставите коментар