Пријин највећи хит препјеван на француском језику

Миона Срећковић, некадашња учесница "Звезда Гранда" и чланица групе "Хјурикејн", отпевала је велики Пријин хит "Дам, дам" на француском језику и одушевила све фанове.

Забава 24.01.2024 | 17:40
Пријин највећи хит препјеван на француском језику

Можемо слободно рећи да је Александра Пријовић тренутно најпознатија млада певачица на Балкану. Пријини хитови се нон-стоп врте свуда и даље су најслушанији на свим топ листама у региону, а сада је и прва песма преведена на други језик.

Чланица групе "Хјурикејн", која је донедавно живела у Француској, одлучила је да песму "Дам, дам" препева на фанцуски језик.

Фанови младе певачице су остали у чуду, али и сама Прија је била одушевљена када је чула ову обраду. Александра је недавно обраду колегенице поделила на свој Инстаграм профил, а коментари су само пљуштали.

Овај видео је за кратко време постао виралан, а како звучи "Дам, дам" на француском језику послушајте у видео снимку испод.

 

@миона_срцквц Како вам се свидја дам дам на француском? ❤️😂 Мало сам га по мом превела али океј #дамдам #цовер #фy #фyп #форyоу #форyоупаге #форyоупгее ♬ сон оригинал - 𝑀𝒾𝑜𝓃𝒶 🌪️🦋

(Курир.рс/ Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дивно👏

24.01.2024 18:55

Пјесма звучи феноменално.Браво за Пријовићеву,и њену колегиница👌👌👌

ОДГОВОРИТЕ