Путник провео цео лет заглављен у тоалету!

На лету авиокомпаније СпицеЈет догодио се бизаран инцидент у коме је путник преседео лет у тоалету авиона! Мислили сте да је седење на средњем седишту грубо? Путник СпицеЈета имао је најгоре искуство летења икада, након што је био заробљен у тоалету током скоро целог лета.

Занимљивости 19.01.2024 | 15:30
Путник провео цео лет заглављен у тоалету!

“Путник се нажалост заглавио у тоалету на око сат времена“, наводи се у саопштењу буџетске авио-компаније у којој се говори о необичном инциденту током лета за путника њихове авиокомпаније.

Неименовани путник авиона је наводно отишао да искористи тоалет убрзо након полетања на ноц́ном лету који је трајао сат и 45 минута од Мумбаја до Бенгалуруа у уторак, известио је Индијан Експрес.

Међутим, када је покушао да оде из тоалета након што је обавио свој посао, врата се нису отворила због квара браве, што је ефективно заробило путника у тоалету авиона, према изјави авио компаније.

Посада и други путници су очајнички покушавали да ослободе путника из “притвора” толаета, али безуспешно. Као резултат тога, скоро цео лет је путник авиона је провео у тоалету истог.

У покушају да смире путника током његовог срања у лету, чланови посаде гурнули су поруку испод врата а преговарачи ФБИ покушавали су да увере “таоца тоалета” авиона пише портал неw yорк пост

“Господине, дали смо све од себе да отворимо врата, међутим, нисмо могли“, наводи се у писму.”Не паничите. Слец́емо за неколико минута, зато вас молим да затворите поклопац wц шоље и седите на њега и осигурајте се. Чим се главна врата отворе, доц́и ц́е инжењер.”

Његово усамљено кажњавање је коначно завршило по слетању. Двојица инжењера су се укрцала у летелицу и развалила врата, спасавајуц́и заробљеног путника авиона од стране тоалета, након чега је добио „тренутну медицинску помоц́“.

Авио-компанија је од тада издала папир за пуну надокнаду трошкова његовог лета односно због тога што је тоалет “држао путника као таоца”

„СпицеЈет жали и извињава се због непријатности изазваних путницима“, рекли су. „Путнику је обезбеђен пун поврац́ај новца.“

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар