Полиција јурила мерцедес Загребом, возила дјевојчица

Међутим, полицајце који су окружили Мерцедес, а који су прије тога пола сата ловили по улицама од Максимира, немало је изненадило када је из аутомобила изашла 12-годишња дјевојчица

Регион 15.01.2024 | 22:10
Полиција јурила мерцедес Загребом, возила дјевојчица

Дивља вожња по улицама Загреба од Трња до удаљеног Петрушевца па назад до центра, одвијала се око поноћи у недјељу када је бијели Мерцедес Ц класе покушао умаћи потјери у којој је судјеловало више полицијских аутомобила. Луда вожња бијелога Мерцедеса завршила је у Михановићевој улици, одмах уз Хотел Еспланаде, када се ауто слупао, срећом без жртава.

Међутим, полицајце који су окружили Мерцедес, а који су прије тога пола сата ловили по улицама од Максимира, немало је изненадило када је из аутомобила изашла 12-годишња дјевојчица.

О томе како се мала возачица нашла иза волана аутомобила своје мајке, који је једно вријеме испред полиције возио брзином од невјероватних 170 км/х, те је ли она управљала аутомобилом, постоји неколико верзија.

Према једној од њих, дјевојчица је кришом узела аутомобил како би се провозала до МцДоналд‘са, али када је видјела да јој је полиција за петама, у страху је покушала побјећи те је на крају слупала ауто.

Према другој верзији, коју полиција такође покушава провјерити, дјевојчица се у лудој вожњи нашла против своје воље, односно остала је заробљена у Мерцедесу који је украо један младић, а који је одмах након судара, прије доласка полиција, напустио скршени ауто.

Све ове верзије полиција још увијек истражује. Било како било, због својих година дјевојчица ионако не може одговарати те је полиција одмах вратила кући.

(Рапорт.ба) Фото: Илустрација

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Прасеци

15.01.2024 23:52

Ста це та радити са 25 ако са 12 прави таква срања?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЛИБАН

16.01.2024 11:17

На младима будуцност остаје треба на вријеме поцети

Name

А

16.01.2024 00:31

Браво Дјевојцице, Одмах спонзора тразити за Формулу 1. Или постадни пробни возац код Римца!! Храброст је то када другације сватимо , и ако је кривицно дјело , Рамбо Дјевојцица!!!!!👍👍👍

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

16.01.2024 08:53

Дијете моцника. Одмах измисљена отмица и имагинарни отмицар који је наравно нестао

ОДГОВОРИТЕ