Бора Чорба о болести: Патим од разних болештина док задње дане одрађујем

Фронтмен групе "Рибља Чорба" Бора Ђорђевић (71), који је због болести отказао наступе за Нову годину, у емисији на РТС код Мире Адањи Полак отворио је душу о супрузи Дубравки која је 28 година млађа од ње и која је његова највећа подршка.

Забава 15.01.2024 | 16:45
Бора Чорба о болести: Патим од разних болештина док задње дане одрађујем

- Кад сам видео Дубравку, знао сам да је то то. То је било у Марибору, на католички Божић. Е онда је она дошла у Беч. Онда сам ја дошао у Љубљану код ње, с намером да останем дан-два, а остао сам седам дана. Врло брзо ми је било јасно да поред ње могу да живим и да дишем - рекао је Бора Ђорђевић у емисији Мире Адање Полак, где је показао и да је чак тетовирао њен лик на руци.

- Увек ми оно што је некад било изгледа лепше. Знате оно: "Е, кад сам ја био млад...", то је то ваљда. Ваљда је свакоме своја младост лепа. Ја, међутим, имам и лепу старост. Уживам овде.

- Да чујете моју нову песму: "Заиста не волим то што старим, постајем матора ленштина, не живим, само животарим, и патим од разних болештина... Овде се осећам ко и сви странци, док задње дане одрађујем, све људе држим на дистанци и самом себи досађујем".

Подсетимо, концерт бенда “Рибља Чорба” који је требало да се одржи 30. децембра од 20 часова на Тргу краља Милана у Нишу је био отказан због лошег здравственог стања фронтмена бенда Борисава Ђорђевића.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар