Радуловићу испала лопта, слаби Мађари отишли у полуфинале

Ватерполо репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Европског првенства које се одржава у Хрватској.

Спорт 12.01.2024 | 17:01
Радуловићу испала лопта, слаби Мађари отишли у полуфинале

После велике драме десила се права трагедија и Мађарска је стигла међу четири најбоље селекције бољим извођењем петераца.

Резултат после четири четвртине био је 10:10, а приликом извођења петераца десила се једна бизарна ситуација - Марко Радуловић је у другој серији испала лопта и на тај начин Мађари су стигли до одлучујуће предности, а касније и победе резултатом 15:14.

Што се самог меча тиче, прва четвртина протекла је у потпуном егалу. По три гола виђена су на обе стране, за Србију су погађали Страхиња Рашовић, Јакшић и Мандић, док је за Мађаре два гола дао Татраи, а један Фекете.

Драма је настављена и у другој четвртини која се завршила 2:2. За Србију су погађали Мандић и Убовић, док су голове за Мађарску постигли Фекете и Вендел Вигвари, па се на полувреме отишло у егалу - 5:5.

Трећу четвртину у своју корист решили су Мађари резултатом 4:3, а стрелци су били Јакшић и два пута Виктор Рашовић за Србију, а три пута Вице Вигвари и једном Тартај за Мађаре.

Потпуни егал настављен је и у последњој деоници која је завршена са 2:1, Страхиња Рашовић и Немања Вицо погодили су за 10:9, али је Вице Вигвари изједначио и отишло се у петерце.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар