Ријека: Пронађен један од тројице несталих дјечака

Лукас Кираљ Јеремић, један од тројице дјечака који су за само 24 сата нестала у Хрватској, пронађен је у Ријеци, јављају хрватски медији.

Регион 11.01.2024 | 20:05
Ријека: Пронађен један од тројице несталих дјечака

Током неколико протеклих дана хрватској полицији је пријављен нестанак тројице дечака рођених 2009. године, двојица се након празника нису вратила у домове за дјецу у којима су смјештени - један у Брезовици, а други у загребачким Дугавама, док је у међувремену, потрага за дјечаком у Ријеци обустављена јер је пронађен.

Први је 7. јануара нестао Иван Шнајдар, који се удаљио с адресе у Загребу, дан касније у Ријеци је нестао Лукас Кираљ Јеремић, а истог дана у Загребу је нестао и Патрик Гецк.

Ријеч је о рецидивистима, па се њихов повратак у домове очекује ускоро.

"Претпостављамо гдје се дјеца налазе, али имамо различите разлоге и елементе који нам отежавају конкретни проналазак", изјавила је Анита Матијевић, начелница Одељења за малољетничку делинквенцију и криминалитет МУП-а за РТЛ.

Она је рекла да без обзира што имају сазнања да су нека дјеца у мањем или већем ризику за вријеме бјега, у сваки од тих нестанака улажу максималне напоре да се дијете нађе у најкраћем могућем року.

(Агенције)  Фото:Архив/Хина

Коментари / 0

Оставите коментар