Осмочлана породица из Кине живи у луксузном хотелу скоро годину дана!

Осмочлана породица у Кини узбуркала је “духове” на друштвеним мрежама због свог неконвенционалног избора начина живота. Уместо у куц́и, осмочлана породица живи у лускузном хотелу!

Занимљивости 11.01.2024 | 16:28
Осмочлана породица из Кине живи у луксузном хотелу скоро годину дана!

Породица из града Кинетако живи вец́ 229 дана односно борави у луксузном хотелу и чини се да нец́е да ускоро неће дустати од необичног животног аранжмана- живота у хотелу.

Сви чланови породице одсели су у хотелу у граду Нањанг где плац́ају 1.000 јуана (приближно 128 евра УС$140) дневно. Осмочлана породица дели апартман са дневним боравком и две двокреветне собе.

Пошто је цена собе алл инцлусиве, породица не мора да плац́а доплату за струју, воду, паркинг или грејање. Породица је толико задовољна својим начином живота да сада планира да остатак живота проведе у луксузном хотелу!.

Занимљива и помало чудна прича дошла је до изражаја када је на друштвеним мрежама подељен видео који приказује чланове породице како стоје у просторији у којој се налазе софа, ТВ и столице и испуњени свакодневним животним потрепштинама попут одец́е, хране и воде.

“Данас је 229. дан нашег боравка у хотелу. Соба кошта 1.000 јуана дневно. Наша осмочлана породица живи веома добро. Осец́амо се срец́но што живимо овде, па планирамо да живимо у хотелу до краја живота”, рекао је члан породице Му Ксуе. Она је додала да им је хотел дао посебну цену за дугорочни најам пише Соутх Цхина Морнинг Пост

У другом видеу, Му је обавестила да њена породица поседује шест некретнина и да су доброг финансијског стања

“Никада нисам мислио да ц́е овакав начин живота помоц́и у уштеди новца. Само осец́ам да то чини све згодним. Осец́амо се срец́но што живимо овде, тако да планирамо да живимо у хотелу до краја живота“

Док су неки корисници интернета били фасцинирани овим алтернативним животним аранжманом, други су га сматрали прилично смешним, а неки су рекли да би тај аранжман могао бити непријатан за остале чланове породице.

Према информационој платформи за некретнине Ањуке, просечна кирија за двособан стан у Шангају достигла је 20.000 јуана (2.815 долара односно 2.570 евра) месечно, без комуналија. Боравак у хотелу, с друге стране, износи 30.000 јуана (3.856 евра) месечно, сума која укључује буквално све (алл инцлусиве)

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар