Данас умјерено облачно вријеме уз сунчане периоде

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено облачно вријеме уз сунчане периоде, а највиша температура биће до 14 степени Целзијусових.

Република Српска 02.01.2024 | 08:45
Данас умјерено облачно вријеме уз сунчане периоде

Послије подне постепено наоблачење са запада донијеће увече на југу и западу кишу, која ће се ширити ка истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Максимална температура ваздуха биће од седам до 14, у вишим предјелима и мјестима са маглом од четири степена Целзијусова.

У првом дијелу дана дуваће слаб и промјенљив вјетар, а послије подне и увече почиње југо који ће постепено јачати.

Јутро је умјерено облачно и мало хладније, а око ријека и по котлинама је магла која се понегдје може дуже задржавати.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак минус један, Чемерно, Брчко и Тузла нула, Бијељина, Соколац и Сребреница један, Добој, Србац, Гацко, Рибник и Зеница два, Бањалука и Калиновик три, Приједор, Нови Град, Мркоњић Град, Шипово и Бихаћ четири, Вишеград, Билећа, Рудо и Сарајево пет, Требиње седам и Неум 10 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мишо

02.01.2024 09:13

Ипак се по Милатовићевој изјави закључује да не поштује и не уважава Републику Српску.Цјенећи његов политички став према цјеловитости Босне и Херцеговине не скривено изјављује да му 9.Јануар не значи ништа.У том смислу не разумије проблеме који тиште грађане Републике Српске и њено руководство.Поготово мора имати разумјевање што се Црна Гора цјелим Западним дјелом наслања на Републику Српску и гдје је највећи контакт и сарадња Српског и црногорског народа.

ОДГОВОРИТЕ