Бањалука: Млади полицајац извршио самоубиство

Млади полицајац Полицијске управе Бањалука, стар 21 годину, убио се у новогодишњој ноћи у мјесту Рекавице, код Бањалуке,.

Република Српска 01.01.2024 | 19:30
Бањалука: Млади полицајац извршио самоубиство

Како се незванично сазнаје, он је славио Нову годину, потом је дошао кући гдје се убио.

У Полицијској управи Бањалука су потврдили да је младић починио самоубиство,.

– Полицији је јутрос у 8.25 пријављено да је једна особа починила самоубиство у Рекавицама. На лицу мјеста је извршен увиђај и о свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци – рекли су у ПУ Бањалука.

У ОЈТ Бањалука наводе да је младић 2002. годиште починио самоубиство пуцајући из ватреног оружја.

– Увиђајем је утврђено да у цијелом случају нема елемената кривичног дјела – наводе у ОЈТ Бањалука.

(Српскаинфо)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Чичка

01.01.2024 19:41

На жалост полицајци су под притиском јако великим,мобингом од стране својих претпостављених нимало лак изазов и посао!Држава нема слуха за ту популацију људи већ само каријеристе и оне са чином инспектора па даље!Са пар мјесеци ће хвалити јако велики број полицајаца због бахатости ових у чину младји инспектор па надаље!То су чињенице полицијски одбори боље да не постоје јер немају сврхе као и унутрашња контрола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зртвасвихрезима

01.01.2024 21:08

У врх полиције политика намеће поткапацитиране, корумпиране који ће им служити као продужена рука. Ту је професија крајње деградирана и страдавају они који нешто вриједе. Јако поразно.

Name

ре Чичка

01.01.2024 21:30

Тако ми их је жао.Не кисну,не прже се на сунцу.Имају бенифицирани стаж,плату нико нема испод 1.500 марака.

Name

Ненад БЛ

02.01.2024 21:42

Цицка у праву си . Унутрашњу контролу је уништио 1999 године тадашњи Министар Средоје Новић , а докрајцио Директор Његус.

Name

Комесар

01.01.2024 20:05

Тежак је притисак надређених...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рики ре комесар

02.01.2024 01:51

Ајде не кривите било кога док се не открије ста је био повод за тај цин. Нисам за дидика и уопсте га не волим али неслога у српском друству је толика да само срби пљују једни друге. Ево гледам свадбе по сандзаку нигдје српке заставе него зелена са полумјесецом и босанска. Ајде замислите сада да додје неки српски криминалац и убије некога ко носи те заставе. Е моји срби пљуте ви по додику али отици и он е онда цете видјети како иде. Цуј притисак надредјених. Сто би се цовјек убио ради надредјених. Данасња омладина је лабилна ето ту је проблем. Затровано земљисте ратним дејствима тески метали утицу на психо стање и мало треба да осигурац кврцне.ста су натовци бацили све бомбардујуци наводно србе као да су срби далеко од муслиманс и хрвата хиљадама км па отров неце дјеловати на друге а они преко цесте сто се казе. Дису потпуно исти зрак а навалили у нато. Јебес будале

Name

Ветран

02.01.2024 08:50

Полицајац да није на сунцу и киси то мозе реци само циник. Радимо по свим временским условима и то је веома стресан посао а младе колеге су усле у полицију не знајуци у ста тацно улазе има их сада који напустају. А такодје стоји да је притисак официрског кадра велик али као и у зивоту морас имати став и недати на себе.

Name

Обицан цовјек

01.01.2024 22:33

Жао ми је младића,породици искрено саучешће

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

02.01.2024 01:40

21 година то је дијете. Млади људи, пробајте да потражите помоћ ако вам је тешко. Нисте сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

02.01.2024 05:28

А слушајте у социјализму није било таквих проблема, данас је злоставкјање на било које начине, индиректно сте робови потчињавају вас, колонија, мишић синдикат рогић борачка 20г њихова фирма а ништа за праава, правде нема, третира вас се ко стоку за једнократну употребу, саса тривиц метузалем и тако то, нема едукације, вјере за политиком, јаца уса сила, молимо се богу да нас руси или турци ослободе јер они и ако би и било а не би ово колонија они би дали овом крају да живи, а запад нас не доживљава својим осим да покраде руду и потпуно искористи земљу, чак аустроугарска је имала бољи однос, ви се одсјелете од бога кад уђете у радно робовски однос, потчините се сатани који хоће да вас уништи, у принципу је тако, свак мрзи сваког, нема божјег осечаја за другог божјег закона који такав морал налаже, све законе пише умоболни бакиначки дашак под директивом запада, млади немају животне едукације, у школи не уче ћивоту, приправнички стаж је оцена сподсобности за верификацију чињења зла корупције, превасходно морања лагања што ђаво тражи да одвоји човјека од бога такви су ваши радни одниси, али ви спавате не видите истину да сте скренули од бога, тако је неки дан с оним самоубојством породице у новом граду нема едукације, а у авганистану прво уче божјем слово да ви видите смисао живота а не хемијским једнаџбама, лажу да је земља округла, надам се да ће бог смиловати се онима који руку подигоше на себе, јер живот је тешка пећ искушења од бога, при чему он тражи и проблеми су такви да он тажи да будете без круха посла жене оставиттре дете, јер само је он битан а не његиви изуми, кад то верификујете у пећи онда вам врати и да све играчке овога света, а онај свет је уистињ бољи, а овај пуко заваравање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

02.01.2024 07:21

Велика штета то је дјете младост.Али да смо у проблему као друштво и то великом јесмо,нико ништа не решава нити зна,људи тихују сами без било какве помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Бибић

02.01.2024 07:43

Полиција нема слободе у свом раду првенствено од стране предпостављених стареŝина и политике то јест страначких лидера и остале изврŝне и неизврŝне власти у држави зато су полицајци изврŝени притиску првенствено од стране страначких политичких лидера и остале структуре власти ту првенствено мислим на полицајце који свој позив желе да обављају по закону часно и поŝтено они полицајци који су прикривени лопови и који су послуŝни и лојални политичким страначким лидерима и осталој структури власти нису под притиском јер тако одржавају своју власт на послу и стварају себи финанцијску и осталу материјалну добит све због тога ŝто су послуŝни и лојални грубо реĉено зато ŝто су лопови и криминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

02.01.2024 09:43

У затвор, психолог који га је пустио на систематском за пријем и омогућио му да дође до наоружања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разни узроци су

02.01.2024 10:20

Велики је притисак на полицију. Само дај сто висе налога. Да је то бар због безбједности саобрацаја вец само дај сто висе пара додје у будзет. А да неприцамо о здравственим прегледима полицијских слузбеника, ја колико знам јос 2006 године је био такав преглед за запослене пол. слузбенике. А да будем искрен и сваких профила се прима у полицију, велики број дјеце од вец запослених пол. слузбеника се прима преко везе а руку на срце, исти нису за тај посо.

ОДГОВОРИТЕ