Данас сунчано и топло вријеме као да није зима

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано и топло вријеме уз малу до умјерену облачност, а на југу и западу крајем дана уз постепено наоблачење могућа је слаба киша.

Република Српска 31.12.2023 | 09:06
Данас сунчано и топло вријеме као да није зима

У новогодишњој ноћи биће топло и претежно суво, само на југу и крајњем западу повремена киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Максимална температура ваздуха од 10 до 17, у вишим предјелима и у мјестима са маглом од шест степени. Температура ваздуха у поноћ од четири степена на истоку до 11 на југу и западу, у вишим предјелима на истоку око један степен Целзијусов.

Вјетар ће у првом дијелу дана бити слаб и промјенљивог смјера, поподне и увече умјерен југозападни, на планинама понегдје и јак.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно ведро вријеме, а по котлинама и уз ријечне токове има магле.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Соколац минус два, Хан Пијесак минус један, Билећа, Сребреница, Сарајево нула, Бијељина, Чемерно један, Фоча, Ливно, Брчко два, Мркоњић Град три, Требиње четири, Нови Град, Приједор пет, Бањалука, Мостар, Неум шест степени Целзијусових.

(Срна) Фото: Профимедиа 

Коментари / 0

Оставите коментар