Саша Матић "запалио" Љубљану- за дочек Нове године на Златибору!

Музичка легенда Саша Матић још једном је показао зашто важи за најтраженијиг певача домаће музике. Он је пред више од 15 хиљада људи на Конгресном тргу у Љубљани одржао спектакуларни концерт о којем се од синоћ прича у читавој Словенији.

Забава 28.12.2023 | 18:22
Саша Матић "запалио" Љубљану- за дочек Нове године на Златибору!

Публика је све време била у трансу и пратила хорски Матића током извођење сваке нумере, чему сведоче бројни снимици на друштвеним мрежама. Певач је са одушевљењем певао на препуном тргу, а низали су се хитови које је стварао у вишегодишњој каријери.

-Каква ноћ, ја то не могу да опишем речима. Толико топла и дивна атмосфера је владала током концерта, да сам срећан. Можда је то блага реч за оно што сам доживео у Словенији. Ово је концерт који ми даје снагу и за наступе и у 2024. години - каже Матић.

Saša MatićФОТО: КАМАРАД ПРОДУКЦИЈА

У најлуђој Новогодишњој ноћи Саша ће наступити на тргу на Златибору, а 8. марта 2024. године одржаће велики концерт у Сарајевској дворани Зетра. У години иза нас објавио је албум “Два живота”, а пријатељ на албуму је био Телеком Србија. Саша је раније говорио колико ужива са публиком и колико му даје ветар у леђа и после толико година, када публика оде срећна и задовољна са његових концерата.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар