Проглашени добитници првог круга наградне игре „Супер Нова година“

Нова банка, у сарадњи с компанијом Мастерцард, организовала је наградну игру за све кориснике Мастерцард Wорлд Супер Нова дебитних и кредитних картица. Дана 28. децембра 2023. године, организовано је компјутерско извлачење добитника првог круга наградне игре.

Република Српска 28.12.2023 | 17:39
Проглашени добитници првог круга наградне игре „Супер Нова година“

Путовање у Париз за двије особе добили су Бојана Васиљевић из Модриче те Ајла Тадић из Тузле. Мобилни уређај иПхоне 15 добили су Никола Перишић из Гацка и Амсал Делалић из Тузле. Увијачем за косу Дyсон Аирwрап Цомплете награђени су Невреса Бегић из Лукавца, те Бојан Митровић из Сокоца.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији Босне и Херцеговине, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чине један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда.

Други круг наградне игре „Супер Нова година“ трајаће од 23. децембра 2023. до 23. јануара 2024. године, а извлачење добитника организоваће се 31. јануара 2024. године.

Као и у првом кругу, креирање електронских купона вршиће се аутоматски из базе података, те за учешће у наградној игри није потребна додатна пријава. Правила наградне игре доступна су на wеб страници Нове банке www.новабанка.цом.

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мица

29.12.2023 04:34

Е јесу вам неке награде, увијац за косу

ОДГОВОРИТЕ