Драгана Мирковић донирала милион динара за Златокосину кућу!

Драгана Мирковић још једном је показала колико је, једноставно, велика. Као човек, као жена, као мајка.

Магазин 27.12.2023 | 16:54
Драгана Мирковић донирала милион динара за Златокосину кућу!

Након писања Телеграфа да је пронађена кућа за Златокосу из Врања, те да је неопходно 25.000 евра како би се окончале муке породице Тасковић са којом смо први радили потресну причу, певачица се јавила и рекла да ће она донирати чак 1.000.000 динара!

Ово је само наставак њене хуманости када је у питању ова девојчица и њена породица, пошто је недавно заједно са нашом екипом успела да изненади Златокосу, те испуни њену највећу жељу - да се упознају.

"Ћао лепотице, ти си рекла да желиш мене, а ја сам у ствари желела тебе да упознам", рекла је Драгана и пошла у загрљај Анђели која је била ван себе од среће.

 

Сузе радоснице, срећа и пуно љубави у тим моментима преплавиле су студио Телеграфа, а Мирковићева је истакла и да се много трудила, чим је чула за Анђелу, да је и пронађе, те ју је изненадила једним телевизором.

"Данас ћеш добити један телевизор за своју собу, а кад будеш имала времена идемо да одаберемо лепу собицу за тебе", казала је тада Мирковићева која је првобитно планирала да девојчици среди и опреми собу. Међутим, она ће дати много више, пошто је сада Анђели званично обећала вртоглаву суму новца која ће у најскоријем периоду бити уплаћена на предвиђени рачун, а та цифра значи да је трећина куће већ обезбеђена.

Подсетимо, Анђелу Тасковић из Лепчинца код Врања делило је 25.000 евра од нове куће и хуманих услова у којима свако заслужује да живи. Након Драганине донације, та цифра је знатно мања, па смо за милион динара ближи циљу који имамо.

 

Анђела, подсетимо, са својом сестром и родитељима живи на врху планине Вучица у катастрофалним условима, без купатила и своје собе коју жељно прижељкује како би могла да се ишколује. Тасковићима је неопходна наша помоћ како бисмо олакшали њихов живот!

Екипа Телеграфа посетила је породицу Тасковић у Врању уверивши се какво је стање ставри, те да се до њихове куће једва долази.

Молимо све људе добре воље, хуманитарце, познате личности, успешне пословне људе, све оне који су спремни и који су у могућности да помогну, да то и учине.

Помоћ породици можете пружити на следећи начин:

РАЧУН ЗА ДОНАЦИЈЕ:

200-3453980101008-90

Прималац: Фондација “Тамара Мисирлић”

Сврха уплате: Помоћ породици Тасковиц

Девизни:

РС35200345398010198860

СWИФТ/БИЦ: СБПОРСБГ

ПаyПал: фондацијатамарам@гмаил.цом

Онлине донације: хттпс://тамарамисирлиц.цом/донације/

(Телеграф.рс / Фото: Марко Јовановић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

27.12.2023 17:11

Драгана.Жено великог срца.

ОДГОВОРИТЕ