Шиша и брије муштерије седећи им у крилу оскудно обучена! (ВИДЕО)

Рођена је у калифорнијском граду Чику, данас живи и ради у Лас Вегасу, а представља се као Кара Вера. По занимању је фризерка, а издваја је то што својим муштеријама сједи у крилу у еротском доњем вешу док им шиша косу или брије браде.

Занимљивости 27.12.2023 | 15:25
Шиша и брије муштерије седећи им у крилу оскудно обучена! (ВИДЕО)

С таквом праксом започела је прије девет година, а током недавног интервјуа је признала да својим клијентима допушта и да јој притом милују груди за праву цијену.

У преводу, за додатних 180 евра клијенти се могу добро упознати с њезиним бујним попрсјем помоћу додира, па чак и у тренуцима док им Вера уређује интимне дијелове тијела.

 

@карасфадесс

Им ин вегас🥰🦄✨

♬ Блицкy - Фресх X Рецклесс

Да, и то је на попису услуга које пружа, а ако је тако договорено, муштерији ће омогућити и једносатну масажу за 270 евра.

Шишање иначе наплаћује 115 евра, исто толико стоји и уређивање браде, а на Инстаграму је недавно приказала да су се за њезине услуге почеле интересовати и жене.

Поједини њени снимци на ТикТоку скупили су до данас више милиона прегледа, а недавно је извор додатне зараде пронашла на ОнлyФансу.

 

@карасфадесс ИГ @ карасфадес #фемалебарбер #барбергирлс #хаирцут #беардтрим #схаве #фациал #лосангелес #фyп #вирал ♬ оригинал соунд - Кара Вера ЛВ Барбер

(независне.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар