И нова директорка "Рибникара" поднијела оставку

Директорка београдске Основне школе "Владислав Рибникар" Олга Митровић поднијела је оставку, потврдио је предсједник Савјета родитеља Игор Ђорђевић.

Србија 26.12.2023 | 15:47
И нова директорка "Рибникара" поднијела оставку

Он каже да се директорка повукла са те функције из здравствених разлога, пренијели су српски медији.

"Директорка је на боловању већ десетак дана и због тога је поднела оставку", рекао је Ђорђевић.

Како Еуронеwс незванично сазнајемо, нови директор ће бити неко са стране јер из колектива нико неће да прихвати ту функцију.

У "Рибникару" се 3. маја догодио масакр када је ученик те школе К.К., који је тада имао 13 година, убио деветоро ученика и чувара школе, а ранио шест особа. 

Након ванредног инспекцијског надзора смијењена је дотадашња директорка Снежана Кнежевић која је школом руководила од 2005. године.

На њено мјесто постављена је Анђела Петровић, која се на тој позицији задржала три мјесеца, а затим поднијела оставку. Учитељица Олга Митровић дошла је на њено мјесто и преузела функцију 5. октобра.

(Агенције) Фото: Yоутубе / Принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОБА

26.12.2023 20:53

Док год се не исели овај објекат страве и узаса и промјени назив ту нема среце.Само они без мозга могу прихватити функцију директора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

26.12.2023 21:53

А засто је прва директорка смијењена. Ста она то није радила, а сто су директори осталих скола радили, па сте је смијенили. Какве глупости радите, нико главом да трезвено мисли....

ОДГОВОРИТЕ