ЈК открила тајну костима са пиштољима из Арене?!

О стајлингу Јелене Карлеуше на концерту Милице Павловић, када је на грудима и гаћицама имала само пиштоље, не престаје да се прича данима!

Забава 25.12.2023 | 20:28
ЈК открила тајну костима са пиштољима из Арене?!

Сада је Јелена на свом Инстаграму објаснила како је овај необичан костим настао, те да њега може да носи само одређена врста перформера, као што је она, али не и на пример - Александра Пријовић.

- "Киллер бодy" сет... Да, овај невероватан сет је направио наш човек, Србин. Занимљиво је да није ни трепнуо кад сам му саопштила идеју и замисао шта желим да обучем. Обично људи имају оне стрејтерске реакције: "Јеси ли ти нормална?", итд... Влада је смирено саслушао и рекао: "Никакав проблем!" Када вам дође чудна особа, најпогрешнија ствар коју можете да урадите јесте да паничите и покажете страх. Морате да делујете хладнокрвно. Елем, Влада је и неко ко ми помаже око прављења разних протеза за Алфу и неће да наплати, тако да хвала и овим путем. Жив био и дабогда те Бијонсе звала ускоро. Или бар Ники Минаж, Карди Би - написала је ЈК, па је објаснила ко може на сцени да носи овакве врсте костима, а да не изгледа смешно:

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- П.С.: Наравно да овакав костим мора да иде и уз одређену музику, фазон, перформанс... Свакако не иде да Прија ово носи уз "Дам, дам" или тако нешто. Ово су костими за другу врсту свега - написала је Карлеуша.

Подсетимо, Јелена је издоминирала у костиму са пиштољима преко груди и гаћица, а када су кренули тактови песме "Карлy битцх" публика у Арени је дословно била у трансу.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јелена

27.12.2023 15:20

Ово своје " каријере" изградила на голом дупету, и пластичним сисама.Јадна је баш.

ОДГОВОРИТЕ