Мерлин поносан на скромност ћерке и сина: Не возе ферари, не шмрчу и нису бахати

Сарајевски кантаутор Дино Мерлин, због огромног интересовања одржао је четири концерта у београдској Штарк Арени, а исто толико пута изашао је и пред загребачку публику која га је дочекала громогласним аплаузом.

Забава 21.12.2023 | 18:29
Мерлин поносан на скромност ћерке и сина: Не возе ферари, не шмрчу и нису бахати

Овим поводом певач је искористио прилику да разговара с медијима у Хрватској, те причао о бројним актуалностима, самом концерту, али оно што је веома ретко - говорио је о свом приватном животу. На концертима се похвалио да је постао деда, а сада је истакао колико је поносан на своју децу.

Познато је да има ћерку Наиду и сина Хамзу, а обоје врло ретко виђамо у јавности. Они се не баве јавним послом, а никад нису волели да буду у медијима.

Dino MerlinФОТО: КУРИР

- То је јако интересантно, знате како дише постојање - овако је валовито. Овако с тим валовима живота долазе сретни и мање сретни тренуци, али увек је важно бити достојан тренутка у којем јеси. Важно је остати човек у оним најелементарнијим стварима. Рецимо ја сам јако срећан због мог приватног дела, јер никад нећете прочитати да мој син вози "ламборџинија" или неког "ферарија", како су бахати, да шмрчу... Моја су деца пристојна, радна - објаснио је Дино за ХРТ и додао:

Dino MerlinФОТО: КУРИР

- Највећа срећа ми је кад дође неки таксиста и каже: "Знам ја твоје пјесме и све, ал' што су ти деца скромна". Е то ти је највеће постигнуће. Драго ми је што живимо један пристојан живот и солидарни смо с људима.

(Курир/Сторy.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар