Вучић ми је помогао кад ми је мајка била болесна!

Јелена Карлеуша одржала је прес конференцију у једном престоничком хотелу, где је поред најаве свог наступа за дочек репризе Нову године, причала и о председнику Србије Александру Вучићу.

Забава 20.12.2023 | 18:33
Вучић ми је помогао кад ми је мајка била болесна!

Певачица је открила да је током трајања медијског линча велику подршку добила је од председника Србије, Александра Вучића, а како је открила Вучић је помогао и њеној покојној мајци прибавивши број лекара у Немачкој који су били потребни како би се Дивна лечила.

- Захвална сам свакоме ко ми је пружио руку коју нисам добијала током читаве каријере. Ова година је била интересантна не само у музичком смислу него и по томе што сам доживела напад због мојих ставова и линч мишљења од људи који се боре против насиља. Захвалила бих се човеку којем сам пружила подршку, причамо о Александру Вучићу. Ево зашто председник има моју симпатију. Кад је моја мајка била болесна, били смо у лошим односима. Кренула сам да тражим помоћ с многих страна и од многих људи. Била сам сатерана уза зид и нисам више имала од кога да тражим помоћ. Одлучила сам да набавим његов број телефона и да га позовем за помоћ. Од свих људи и пријатеља које сам позвала једини ко ми је помогао био је човек кога сам до тог момента жестоко нападала и критиковала. То је био Александар Вучић, који ми је без речи нашао контакт и помогао да ми се мајка лечи у Немачкој. То је хвала - рекла је она.

Dragan Đilas, izbori, izbori 2023, glasanje, glasacko mesto, Jelena Karleuša<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ/ МОНДО

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4320520/вуциц-ми-је-помогао-када-ми-је-мајка-била-болесна-карлеуса-проговорила-о-подрсци-коју-је-добила-од-председника-србије">Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар