Саша Попопвић на мети интернет превараната!

Саша Поповић један је од оних који су се нашли на мети интернет превараната. Наиме, он је сада доживео судбину бројних познатих личности који су жртве преваре на друштвеним мрежама.

Магазин 18.12.2023 | 17:50
Саша Попопвић на мети интернет превараната!

Наиме, неко је отворио профил на Инстаграму са његовим именом и презименом и поставља фотографије међу којима има и оних приватних.

Овим поводом одмах се огласила његова супруга Сузана Јовановић, која је своје пратиоце на Инстаграму обавестила да је Поповићев профил лажан и да он не стоји иза њега.

- Лажан профил. Не постоји ниједан званичан профил Саше Поповића - написала је певачица на Инстаграм сторију уз фотографимју насловне стране наводног налога некадањег директора "Гранда".

Suzana JovanovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, у исто време појавио се лажни профил и члана жирија такмичења "Звезде Гранда" Ђорђа Давида. И он је реаговао и обавести пратиоце да не наседају ако им с тог профила стигну поруке јер он не стоји иза њега. Нагласио је да је једини налог који користи онај с којег се свима обратио.

- Лажни профил! Све ружне поруке које добијате немају никакве везе са мном! Игноришите и блокирајте – написао је Ђоле уз скриншот лажног налога.

- Људи, појавио се мој лажни налог где се човек представља да је он ја, са свом овом мојом вилицом. А да Инстаграм налог који једини ја водим наводно администрира мој менаџмент ' написао је рокер.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар