Марија открила: У документе сина сам уписана као...

Музичка звезда Марија Шерифовић је добила сина уз помоћ сурогат-мајке.

Србија 16.12.2023 | 10:35
Марија открила: У документе сина сам уписана као...

Певачица је годинама маштала о томе да у наручју држи своје дете и сан се коначно остварио, а њен син рођен је на клиници у Лос Анђелесу.

Како Шерифовићева открива, процес је дуго трајао.

- Ух… Па дуго је трајао мој процес одлучивања. Али када сам први пут пресекла и рекла то је то, одмах је све остало некако ишло само од себе… Има ту доста помоћи и Оног одозго - каже Марија Шерифовић и додаје:

- Неопходно је да се информишете, да окупите око себе праве људе, искрене и стручне. Без жеље да поједностављујем, јер је поступак захтеван и емотивно и административно, ипак није немогућ. На првом месту, важно је да правно регулишете све на време. Након тога дође медицински део, терапије, вађење јајних ћелија, њихов трансфер, затим добра агенција која заступа права сурогат мајки и лекар који прати трудноћу. Дугачак пут, али када постоји велика жеља, увек постоји и начин. Огромна жеља да некоме пружим сву ову љубав коју поседујем... Безрезервно... То је на првом месту - навела је певачица.

Многе занима ко је отац детета Марије Шерифовић, али она не жели да открива.

- Због уговора о приватности не могу да делим све информације, али оно што могу да кажем јесте да ће Марио, када дође време, о томе знати све - прича Марија и открива да је у документима она наведена као једини родитељ.

- Баш тако. Ја сам његова биолошка мајка и у документима сам уписана као једини родитељ - рекла је Шерифовићева која је разрешила недоумице и истакла да је у генетском смислу Мариова мајка, а и да је закон Републике Србије препознаје као мајку.

- И у генетском и у административном и у сваком другом смислу ја сам Мариова мајка, сваки његов мали атом који долази из мајчиног ДНК је мој - прича певачица, а на питање да ли дечак личи на њу, каже:

- Па још је јако мали да бих могла да проценим. Има времена за то - истиче Марија и прича какав однос има са сурогат мајком.

- То је жена која је помогла да се испуни моја највећа животна жеља. Имале смо најближи могући однос, чуле се свакодневно, заједно пролазиле кроз све изазове трудноће, заједно ишле на прегледе - рекла је она.

Након дивних реакција и позитивних коментара људи Марија Шерифовић се огласила из Америке, гдје је тренутно са својим сином Мариом.

"Мало сам остала без текста... По први пут у животу! Хвала вам што делите радост са мном! Видим да сте сви шокирани, затечени и у неверици... То доказује само једно", започела је причу Марија и додала:

"Имам пријатеље злата вредне! Хвала што сте ту од првог дана. Хвала што сте подржали сваку моју одлуку. Хвала што сте подржали сваку моју одлуку. Хвала што сте ме гурали напред онда када сам и сама на тренутак застала. Хвала што сте ову тајну чували! Ово вам нећу заборавити никада! Пуно пута сам рекла, али ћу поновити и сада... Испод мојих крила ће за вас увек бити места и докле год ходам, стојим и постојим, је све моје ваше!  А сада идем да мућкам млеко", преноси Телеграф.

(Курир.рс/Блиц/Телеграф) Фото: Инстаграм/АТА Имагес

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Мицко

16.12.2023 11:40

Па тако мозе десеторо имати. Нема ту никакве емоције док не носи дете у стомаку, и док оно не прозовљава с тобом све те дане..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјода

16.12.2023 13:49

У годинама сам и незнам ста та ријец знаци како дага роди друга мајка ада Марија буде мама. Молим дами неко одговори стасе ту десава. Поз и унапред хвала.

Name

Ре

16.12.2023 14:39

А ти то знаш, је ли? Ти си носио дијете 9 мјесеци?

Name

Мирослав

16.12.2023 14:45

Мицко, Ви сте носили дете у стомаку па знате? Колико је деце родјено извантелесном оплодњом, и са донираним биолиским материјалим, и по васем мисљењу та деца расту у породици без емоција? Сурогат маме ми је теско разумети, али немам ниста против.Усвајање деце је били и имага, за сада премало. Сваки од ових путева је врло тезак, врло напоран, и врло захтеван. Морате упознати родитеље сто су дослу до деце на један од ових нацина, па би сигуран сам разумели, а не осудјивали.

Name

Одговор

16.12.2023 18:00

Драга моја, ниси ти њему ништа! Јадно то дијете!

Name

Овако

16.12.2023 11:43

Биолошка мајка. О Боже...још наводи и помоћ Бога. У које крајње границе се отишло давно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

16.12.2023 12:36

Нека је жив и здрав Марио и да буде добар човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицерон

16.12.2023 12:36

На ста је свијет данас спао и гдје иде то је против свих природних и Бозијих закона. Не знам само циме се свебово мозе оправдати. КАТАСТРОФА

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

16.12.2023 13:36

Марија или Маријан??

ОДГОВОРИТЕ
Name

бозе

16.12.2023 14:01

моли се богу а овамо ради бљувотине фуј па јос и то новинарско дување а ста је са постеним мајкама а на изродима као сто је дотицна

Name

Биља

16.12.2023 14:30

Не пишете о мајкама које роде и подижу 5-6 дјеце, а пишете о овим сподобама и сурогатима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Биља

16.12.2023 19:12

Ти си сподоба. Мајке дјецу радјају себи, нема потребе да цитамо у вијестима о томе, ста кога брига ко има нула а ко петоро дјеце. Није овдје поента да се зенственост мјери бројем потомака, вец да се охрабре људи који се боре да их добију а не могу. Овакве прице дају наду свакоме ко не мозе да има дијете а зели, а таквих људи је много. Њима треба прузити мало наде, ако смо имало људи.

Name

Мајка

16.12.2023 14:46

Не могу да вјерујем да су људи толико затуцани. Ако жена не може изнијети трудноћу, сасвим је нормално да то уради преки сурогат мајке. Код нас жене које не могу имати дјецу у 99% случајева немају ни финансијску могућност да их добију преко сурогат мајке, а што је жалосно. С друге стране, код нас је и усвајање дјетета немогућа мисија. Поступак који беспотребно траје годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мајка 👏👏👏

16.12.2023 18:05

Браво,ово је прави одговор за све ове паметне који пису горе….ако зена немозе да изнесе трудноцу,ако сам добро разумила једва је спасила три целије за оплодњу…а при том има могуцности и пара да добије дијете на овај нацин или усвајањем ЗАСТО ДА НЕ браво Марија зелим ти све најбоље и да сте зиви,здрави и сретни и ти и твој син све најбоље…..а свима осталима сто лупате ту да казем ,завист је опасна болест

Name

РАШО

17.12.2023 13:18

Најбитније да је и будућа мајка била присутна на порођају.

ОДГОВОРИТЕ