Пејовић би прије бубрег дао него паре са гомиле!

Пјевач Милић Вукашиновић већ дужи временски период има значајних здравствених проблема. У тренуцима највеће муке, није било много оних који су били спремни да помогну. Ипак, његов колега Ацо Пејовић понудио је помоћ, што је Вукашиновић јавно потврдио на друштвеним мрежама.

Забава 14.12.2023 | 20:11
Пејовић би прије бубрег дао него паре са гомиле!

Први пут сам упознао човјека чији квалитет личности, људски вриједносни систем укључујући поштовање својих колега из музичке бранше, надилази лични музички успјех који је огроман, а то је пјевач и умјетник, велика звијезда народне музике Ацо Пејовић, кога лично не познајем нит смо се икада срели, чули се једном телефоном да му на Вибер пошаљем двије пјесме да чује и то је све и тај човјек је кад је кренуло све ово са мојом болешћу, нашао број телефона од моје жене Сузане, назвао је и рекао јој да не брине ништа, да ће он да помогне на сваки могући начин, финансијски или било други, да дође до мог оздрављења и да га Сузана слободно зове у било које доба за шта год треба у вези мене и мог лијечења, што је Су и урадила и ускоро ће ми бити уграђена два стента у срчаним крвним судовима. Толико о стварној људској вриједности и стварној људској величини садржаним у великом Аци Пејовићу. До гроба захвални Сузана и Милић Вукашиновић – писао је Вукашиновић у септембру.

Ипак, у односу двојице колега дошло је до захладњења односа. Вукашиновић, наиме, сада тврди да му Пејовић одбија помоћи, те да му се не јавља на позиве, пише Аваз.

 

Ево како то изгледа када се велики Ацо Пејовић понуди да помогне “шта год треба” па кад сам му поменуо финансијску помоћ, нити се више јавља нити одговара на поруке, као да сам му тражио бубрег да ми да а и бубрег би лакше поднио него да скида паре са гомиле – стоји у посљедњој Милићевој објави на Фејсбуку.

(нови.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миле

14.12.2023 20:27

Циганлија поприлична

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма да

14.12.2023 20:38

Ста си ти урадио са својим новцем.Све процеро па би сад да жицас.Доуско Дуско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

14.12.2023 21:45

Можда сад нема а дао би највероватније,познато је да је Пејовић велики коцкар па можда је у тренутној кризи.

ОДГОВОРИТЕ