Лепа Брена о каријери и успонима: Волела бих да будем мушкарац!

Балканска звезда Лепа Брена појавила се на снимању новогодишњег програма РТС-а у шљокичастом оделу, а пре самог снимања за присутне медије говорила је о свом успеху, положају жена у бизнис свету...

Забава 13.12.2023 | 20:23
Лепа Брена о каријери и успонима: Волела бих да будем мушкарац!

Видно расположена, у празничном духу, Брена је причала о разним темама, али се дотакла успеха и жртве зарад истог.

- Самостална јесам, али морам да вам кажем да сваки успех, није битно да ли сте певачица, можда родите четворо деце па то четворо деце треба ишколовати, или водите неку фирму, водите бутик неки... Све је тешко ако имате заиста добре резултате. Значи увек треба бити истрајан, упоран и када је тешко просто човек се исплаче, клекне плаче једно вече, али следећи дан већ не можеш да плачеш зато што мораш да наставиш даље, јер просто је то живот - рекла је Брена.

Певачица је поменула и мушкарце, те истакла да би више волела да је мушкарац, јер како каже, њима је све много лакше у животу.

- Мислим да је веома важно да научите од тих успона и падова, кад вас боли грло, стомак, када рађате децу... Јер ниједан мушкарац не мора да се одрекне своје каријере да би био девет месеци трудан, тако? Или тај душевни бол када родите дете, па морате да га оставите са месец, два, јер морате да идете да радите. То је све живот - рекла је и наставила:

- Међутим, ако ме питате да ли бих ја сада све то поново урадила, рекла бих никада више у животу. Рекла бих да бих ја волела да будем мушкарац, који не мора да се одриче него само идеш напред, идеш напред... Прође једна девојка, дође друга. Мушкарцима је милион пута лакше. Зато сам увек на страни правих мушкараца и правих жена.

(Телеграф.рс фото: Никола Томић)<бр /><бр />

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

16.12.2023 21:44

Бараво за насу ЛЕПОТИЦУ....никада ЛЕПСА....родила је Мајка.

ОДГОВОРИТЕ