Ови клубови у нокаут фази Лиге шампиона

- Фудбалери Бајерна пласирали су се у нокаут фазу Лиге шампиона са првог места у групи А, пошто су синоћ на гостовању победили екипу Манчестер јунајтеда са 1:0 (0:0).

Фудбал 13.12.2023 | 07:33
Ови клубови у нокаут фази Лиге шампиона

У другом мечу групе екипа Копенхагена победила је Галатасарај са 1:0 (0:0) и тиме обезбедила пласман у нокаут фазу са друге позиције у групи, док ће турски тим такмичење наставити у Лиги Европе.

Фудбалери Интера и Реал Сосиједада ремизирали су 0:0 (0:0) у утакмици шестог кола групе Д.

Шпански тим у нокаут фазу иде са прве позиције, док је италијански клуб даље прошао са истим бројем бодова али са друге позиције.

У другој утакмици групе Д екипа Бенфике је на гостовању победила Салцбург са 3:1 (2:0), што значи да ће на пролеће наступати у Лиги Европе.

Фудбалери Реала су на гостовању савладали немачки Унион Берлин са 3:2 (0:1) у утакмици шестог кола групе Ц и тако се са првог места пласирали у следећу фазу такмичења.

Екипа Наполија је са друге позиције обезбедила пласман у нокаут фазу, пошто је победила Брагу са 2:0 (2:0). Португалски клуб је заузео на крају групне фазе трећу позицију, па ће на пролеће играти Лигу Европе.

И Арсенала и ПСВ-а су такође обезбедиле пласман у нокаут фазу Лиге шампиона, док је француски Ленс обезбедио наставак такмичења у Лиги Европе.

(Тањуг) Фото: Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар