Прве Карлеушине фотке после повратка из ЦГ где је доживела колапс!

Јелена Карлеуша као прави професионалац одржала је наступ у једном клубу у Црној Гори иако је због тешке прехладе и грипа и високе температуре једва стајала на ногама.

Забава 12.12.2023 | 20:24
Прве Карлеушине фотке после повратка из ЦГ где је доживела колапс!

Како сазнајемо, Јелена се данима осећала лоше, а стање јој се нагло погоршало дан уочи поласка за Котор. Ипак, да би испоштовала све фанове и организаторе, она наступ није хтела да откаже или одложи за неки нови датум, већ је кренула на пут. Чим је стигла на Црногорско приморје, право са аеродрома отишла је у хотел и легла да се мало одмори. Међутим, температура јој је расла све више и више, а нису јој помогли ни лекови за снижавање температуре.

Jelena KarleušaФОТО: АТА ИМАГЕС

Када је стигла у клуб и кад су организатори видели у каквом је стању, предложили су јој да не излази на бину и да одмах позову Хитну помоћ, међутим, Јелена је то одбила и, упркос свему, направила атмосферу за памћење.

- Хвала свима који сте дошли на наступ у Котору. Били сте фантастични. Ако примећујете, чудно сам мирна. Никада ми у животу није било лоше као синоћ. Једва сам имала снаге да се попнем на три степеника до бине. Бол који у овом моменту трпим је 10 од 10. Ипак, стегла сам зубе и одрадила због вас, иако су организатори хтели да одложимо. Хитну помоћ после наступа нисам дала да зову јер сам изгледала ужасно! Пре бих умрла него неко такву да ме види. Срећом, преживела сам. Ово сам написала да знате... Некада ми у овом послу певамо и забављамо народ и онда када нико не зна да сам ја лоше. Крвав посао, поготово за нас жене - написала је Јелена на Инстаграму.

Jelena KarleušaФОТО: АТА ИМАГЕС

Јелена се неколико сати након наступа одмах авионом вратила за Београд, а као што се може видети и на фотографијама са аеродрома, није била претерано расположена и насмејана, те је било јасно да се и даље не осећа добро.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар