Огласила се Лепа Брена након саопштења ХРТ-а: Могли су да ме прекину!

Лепа Брена се огласила након саопштења Хрватске радио-телевизије у којем су истакли да је интервју намењен разговору о каријери злоупотребила за промоцију сопственог бизниса.

Забава 11.12.2023 | 17:21
Огласила се Лепа Брена након саопштења ХРТ-а: Могли су да ме прекину!

Певачица нашла се у средишту скандала након интервјуа који је дала Хрватској радио-телевизији. На музичку звезду остврила се лавина срамних коментара, а данас се тим поводом огласио и тамошњи Јавни сервис.

Брена истиче да није имала злу намеру.

- Била сам потпуно еуфорично расположена због промоције пројекта и Александриног концерта да ми нико није рекао да је забрањено причати о мојим производима. Нисам имала намеру да повредим права за рекламу, намерно. Нико ми то изричито није ни забранио. Могли су да ме прекину у сваком тренутку и не бих се увредила. Имали смо сто других тема за разговор - каже Брена.

Подсетимо, Лепа Брена почетком децембра провела је неколико дана у Хрватској, а проведене дане у Загребу искористила је и како би дала интервју ХРТ-у. Гостовање у емисији "Код нас дома" изазвао је лавину негативних коментара, а славна певачица у једном од њих названа и смећем.

-Била је гошћа или је плаћена реклама као све рекламе? Рекламе подносим. Глазбено смеће као гост је телевизијско цивилизацијско дно, ЕПП је за џабе, Шулентићева је пита о шоубизнису, а ова кренула о чудотворним чарапама три минута - само су неке од реакција.

Lepa BrenaФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ, СХУТТЕРСТОЦК

Овим поводом данас се огласила и хрватска телевизија.

- У емисији "Код нас дома" која се емитовала 4.12.2023. једна од гошћи била је певачица Лепа Брена. Гошћа је била претходно упозната са свим темама разговора. Сценарио гостовања садржавао је следеће теме: предпразнично време, како га она проводи са својом породицом, о њеним концертима пред многобројном публиком, њена певачка каријера, успомене на Загреб, феномен пет распродатих Арена Александре Пријовић и најава њеног концерта у Арени Загреб следеће године. Но, упркос тома гошћа је нажалост искористила гостовање у емисији уживо и рекламирала свој нови предузетнички пројекат. Нико укључен у стварање ове популарне послеподневне забавне емисије није имао намеру да се бави рекламирањем наведених производа - истакли су са ХТВ-а.

(Курир/<а хреф="хттпс://информер.рс/дзет-сет/естрада/855390/огласила-се-лепа-брена-за-информер-након-срамотног-саопстења-хрт-а-поруцила-могли-су-да-ме-прекину" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар