Ево ко је одбио да гостује код Прије на концертима

Млада пјевачица Александра Пријовић одржала је пет концерата у Загребу прије неколико дана, а о њеном успјеху се још увек говори.

Магазин 11.12.2023 | 16:48
Ево ко је одбио да гостује код Прије на концертима

Она је сада открила каква ситуација ју је задесила након што је сишла са бине.

- Док сам стајала, пришла ми је једна госпођа са једном девојчицом, која не знам да ли има више од десет или дванаест година, и рекла ми: "Имам петоро деце, а мој муж је на неком бољем месту, а ја сам својој ћерки испунила жељу и дала сам задњи динар да купим карту да дође на твој концерт"Да сам то знала не бих дозволила никада да купе карту- рекла је Прија.

Она се потом дотакла подршке коју је добијала од најмилијих, а највише од баке и деке.

- Када су ми рекли да желе да обиђу кућу у којој су живели пре рата, сели смо у комби и отишли заједно. Бака је толико плакала, да није могла да дође себи. Онда смо плакали сви заједно. После тридесет година је видела своје пријатеље и комшије. Њих све ово што се дешава стварно гура напред, јер наравно, да су они људи у озбиљним годинама и као сваке баке и деке, имају и здравствене проблеме.

Пуно пута су ми рекли, Александра, можда ми и да останемо кући, да не идемо, да не сметамо, ипак смо ми старији. На то, сам само рекла, ја првенствено желим да ви будете ту- открила је она.

Прија је открила и ко се није појавио на њеним концертима, а да је то јако жељела.

- Мени је жао што Тања Савић и Милица Павловић нису могле да буду моје гошће, иако сам то јако желела, јер поштујем њихове каријере и све оно што оне раде. Увек сам ту, да подржим квалитет, рад, нешто што вреди, што публика воли. У овом случају, Милица је ту мојих година, Тања је мало старија, али волим када моје млађе колеге дођу, сви се заједно подржавамо и дајемо ветар у леђа једни другима.

Још једном желим да се захвалим Милици. Пошто није била гост на концерту, није могла, али је дошла испала је један велики цар, подржала ме и била је јако весела, била је поносна. Нас две смо причале након концерта и рекла ми: "Радујем се, јер смо некада нас две заједно почеле, а погледај где смо данас" - истакла је она.

Због сцене гјде је заједно са Лепом Бреном и Јеленом Розгом, у Загребу, извела је пјесму "Хајде да се волимо", кажу да је ујединила регион.

- Васпитана сам на један начин, а то је да волим све људе. Није битно ко је одакле, ништа није битно, барем за мене, сем да си добар човек. Када са једне стране, имамо једну Јелену Розгу, која је заиста велика регионална звезда и неко ко је своју каријеру градио на један прелеп начин, искрена дивна особа, коју стварно људи воле, а са друге Лепу Брену, о којој стварно не знам шта ја да кажем, о једној особи коју никада нико неће моћи, не да надмаши, јер она је нешто што не може да се пореди ни са чим.

Када сам стала између њих две, осетила сам се јако срећно и поносна, и када сам видела колико је публика била срећна када смо рекле "нека нас љубав спаја, нека нас музика спаја и хајде да се волимо", тада је кренуло лудило и све остало сте видели сами- закључила је Пријовићева.

(Блиц)  Фото:Yоутубе

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

исабелкедем22

11.12.2023 23:57

Била сам тако депресивна када ме је мој љубавник оставио због другог момка након што смо излазили пет година, покушао сам да је преклињем да ми се врати, она је одбила и рекла да више нема осећања према мени. Постао сам тужан човек након свега што смо прошли кроз нашу љубав заједно, после све љубави коју смо делили у прошлости, нисам могао да замислим свој живот без ње, јер је моја љубав према њој била непроцењива трговина из било ког разлога, једног дана када Прегледао сам интернет видео сам коментар о томе да има моћ да врати бившег љубавника и одлучио сам да покушам да се видим тако што ћу га контактирати и он ми је одмах одговорио и објаснио сам кроз шта пролазим а он је рекао да је други мушкарац користећи вуду чини на њу, због чега ме је оставила због њега, упркос мојој бризи за њу и он обећава да ће ми помоћи да вратим свог љубавника, а такође ће ми помоћи да га умртвим чини да не може узвратио ми је у будућности, за мање од три дана једног момка је упуцала непозната особа момци на Флориди и за пет дана моја девојка је била у мојој кући и чекала да дођем са посла, а када сам то урадио, почела је да моли, рекавши да јој је жао што никада није знала шта је на њој. хвала ДР АПАТА сада сам задовољан својом девојком и сада све иде глатко. контактирајте апата за било коју чаролију освете и ек чаролију преко драпата4@гмаил.цом. Можете га контактирати и на Вхатсапп-у или Вибер-у на (+447307347648).

ОДГОВОРИТЕ