Хрвати се после Прије обрушили и на Лепу Брену!

Након критика на рачун Александре Пријовић да јој је четврти концерт у Загребу био неупоредиво бољи него претходна три, како због избора гостију, тако и дужине трајања, Хрвати су се обрушили и на Лепу Брену.

Забава 06.12.2023 | 16:26
Хрвати се после Прије обрушили и на Лепу Брену!

Комшијама је засметало Бренино гостовање у емисији "Код нас дома" на ХТВ-у, где је она поред Александриног концерта, искористила прилику и како би изрекламирала производе своје компаније, па су је жестоко извређали, те нису бирали речи. Поред ње, на удару се нашла и водитељка те емисије.

Lepa BrenaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

- Молим народ да п****** колективно (знам да неће). У данашњој емисији ХРТ1 "Код нас дома" код зателебане водитељке Иве Шулентић гостовала је Лепа Брена, којој је рециклираној потоња омогућила изрекламирати своје нове производе. Мукте. ЕПП на џабе, или је и водитељка добила који пар (новчаница)??? Запижђенима у цајке није мјесто на Хрватској јавној телевизији, а бесплатно рекламирање је колико знам и протузаконито. Истовремено се због радних увјета распада један од три важна оркстра у ХР, управо онај ХРТ-а. Ива покажи бичве, ти ниси (код нас) дома - гласи коментар.

Lepa BrenaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ФАЦЕБООК

Подсетимо, Брена је у Загреб допутовала са супругом Слободаном Бобом Живојиновићем, а истог дана је била и специјална гошћа на Пријином концерту у загребачкој Арени.

(Курир.рс/сторy.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар