Брза финансијска рјешења компаније ФлеxЦредит на дохват руке, а од сада и уз 0% камате!

За оне ситуације када вам је новац брзо потребан, брзи кредити су ту као најбоље рјешење ваших тренутних финансијских потешкоћа. Креирани су тако да помогну код разних врста непредвиђених трошкова, али и редовних плаћања која понекад превазилазе ваш мјесечни буџет као што су велики режијски рачуни, отплата другог кредита, набавке додатних средства или опреме за потребе домаћинства и слично.

Република Српска 06.12.2023 | 14:30
Брза финансијска рјешења компаније ФлеxЦредит на дохват руке, а од сада и уз 0% камате!

Осим брзине, важно је да добијете кредит који је прилагођен баш вама, односно вашим потребама и могућностима.  

Управо у те сврхе ФлеxЦредит вам нуди брзе краткорочне кредите у износу од 100 до 3000 конвертибилних марака уз рок отплате од 2 до 12 мјесеци.

У питању су кредити без жираната, а из овог микрокредитног друштва поручују да је довољно само 15 минута да се клијенту одобри кредит и то уз достављање једног документа: личне карте или пасоша. Новац се исплаћује одмах по одобрењу у једној од 33 ФлеxЦредит филијале широм Републике Српске.

За све нове клијенте у ФлеxЦредиту су припремили и посебну акцију бескаматних кредита под називом ФЛЕX 0 у износу до 700 КМ. У току трајања ове акције сви они клијенти који први пут аплицирају за кредит у обавези су да врате тачно онолико новца колико им је одобрено, без било каквих скривених трошкова, накнада и слично.

Сам поступак аплицирања за кредит у ФлеxЦредиту је врло једноставан. Клијентима је омогућено да аплицирају на три начина: онлине - путем врло једноставне wеб апликације на страници хттпс://флеxцредит.ба, преко Контакт центра на број телефона 051 20 20 20 или директно у пословницама гдје можете добити и бесплатне консултације њихових кредитних савјетника.

Филијале ФлеxЦредита отворене су за рад са клијентима сваки радни дан у периоду од 9 до 19 часова , као и током суботе у периоду од 9 до 14 часова.

Искористите предности успјешно развијених финансијских рјешења компаније ФлеxЦредит и у њима пронађите професионалност и партнера од повјерења.

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петар

06.12.2023 15:41

Каква превара се крије иза оваквих понуда, ако има оваца за шишање станите у ред.

ОДГОВОРИТЕ