Карлеуша поткачила колеге и поменула Брену, Чолу, Лукаса

Певачица Јелена Карлеуша својом последњом објавом на друштвеној мрежи Инстаграм, направила је општу пометњу и "подрхтавање континента" осувши паљбу по појединим колегама са естраде.

Забава 05.12.2023 | 20:30
Карлеуша поткачила колеге и поменула Брену, Чолу, Лукаса

Јелена важи за личност која нема длаке на језику, тако је и овај пут својим статусом покренула дебату о уметницима који по њеним речима живе на "рачун" других и туђим хитовима граде каријеру:

- Драге моје колеге, велике звезде @драгана_мирковиц @александар_вуксановиц_оффициал @лепабренаа @розгајеленаоффициал @стоја_институција @индирарадицоффициал@северина @диномерлин @здравко.цолиц @сасаматиц_оффициал@зорицабрунцлик_оффициал @весна_змијанац_оффициал и сви ви са великим каријерама (многи нису таговани а многи ни живи да ово прочитају попут Шабана, Томе, Дзеја, Синана, Оливера,Тошета) у које сте уложили крв, сузе, зној,године, новац, труд,рад, таленат, интересује ме ваше мишљење:

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Да ли сматрате да певачи тезгароши треба да певају ваше (наше) песме и те наступе називају својим концертима и својим успехом? Да ли сматрате да неко ко читав концерт пева туђе песме (јер своје нема или има премало за концерт) треба да се назива музичком звездом или не? Значи, прецизно питам за концерте, не тезге. Да ли на својим великим концертима углавном певате своје или туђе песме? Да ли сматрате неправдом што неко користи ваш рад и на вашим песмама профитира или сте ок са тим? Да ли сте за увођење некаквог закона или не? Интересује ме ваше мишљење. Ево изнећу свој став. Таква појава у музичком бизнису на планети не постоји јер би онда Лејди Гага преснимила и певала на концертима све Мадонине хитове. Зашто би се цимала?Такав парадокс постоји само на Балкану. Испада да хитови,трајање, улагање, борба и рад данас нису потребни ни битни за успех и статус.Свако може да скрнави туђи рад и користи се. Замислите кад би се то радило у било којој другој грани уметности? Појам бренда, имена и оригиналности не би постојао.Питала сам недавно за неког певача који прави низ крцатих концерата- коју песма пева јер нисам знала.Рекли су ми да он нема своје песме. Народ долази као у кафану на мега миx. На то више ништа нисам рекла. Занемела сам - написала је Јелена на својој објави.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Иначе, она годинама уназад својим ставовима пуни новинске ступце, а друштвене мреже готово да горе због сваке нове објаве.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар