Милица Павловић открила ко је кучкетина из њене песме!

Милица Павловић наставила је да открива својим пратиоцима на Инстаграму тајну својих песама, а сад је на ред дошла и "Кучкетина", један од највећих хитова са последњег албума.

Забава 05.12.2023 | 17:27
Милица Павловић открила ко је кучкетина из њене песме!

Како је открила, за назив песме "крива" је текстописац Љиљана Јорговановић, њена дугогодишња сарадница.

- Верујем да ћемо 23. децембра запалити Штарк Арену уз “Кучкетину"! Сећам се, дошла ја код Љиље Јорговановић да преслушавамо нове мелодије и пре него да кренемо да причамо о музици, увек пређемо и неке класичне женске теме. И ја јој причам како сам се пре доласка код ње чула са једном колегиницом која ме звала да ми тражи три матрице са прошлог албума и која не да није штедела комплименте на мој рачун, него мислим да ме тако не би хвалила ни рођена сестра да је имам. И завршимо разговор, кад после три минута звони телефон - опет она. Ја се јављам и нико не одговара. Случајно ме је позвала док јој је телефон био у џепу. И док сам проверавала да ли то не ради веза или ме је заиста случајно позвала, ја чујем дрвље и камење по мени. Али не можете да замислите ту причу и речник. Спустим слушалицу и правим се да ме никад није позвала и да никад нисам све то чула. Матрице сам уредно послала...

Milica PavlovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Љиљин коментар на целу причу је било "каква кучкетина". И то је било то. Одмах смо знале да је то фраза која иде у нову песму, само смо се надовезале на ту тему неким другим причама... али о њима неки други пут. И само да знате и мени је некад криво што се албум не зове по овој песми... али, мислим да је ипак за овај моменат било адекватније ово "Лав" - открила је Милица на Инстаграму.

Ljilja JorgovanovićФОТО: КУРИР

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4308574/милица-павловиц-открила-је-тајну-песме-куцкетина">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар