Мина Костић: Колеге лажу да зарађују милионе многи су у дуговима до гуше!

Певачица Мина Костић каже да увек искрено прича - и кад зарађује на хиљаде евра и кад је у финансијској кризи, па тврди да многе њене колеге лажу да зарађују милионе и да су неки у дуговима. Она је објаснила да је лако лајати о лажној заради и сјају, а да је реалност врло често другачија.

Забава 04.12.2023 | 20:45
Мина Костић: Колеге лажу да зарађују милионе многи су у дуговима до гуше!

- Нисам тренутно у кризи што се финансија тиче јер сам на време штедела, а то што сам изјавила да хоћу да ми неко плати свадбу била је, наравно, шала. Нисам луда да стварно то прихватим, па да ме после сви задиркују! Данас човек кад се поштено нашали сви га схвате погрешно. Што се мојих колега тиче, много је оних који зарађују милионе, а заправо само лају о томе. Многи су у дуговима до гуше, није естрада баш тако бајна и сјајна као што се прича и као што многи мисле - каже фолкерка.

Мина тврди да ретко расипа новац, а да нове песме не снима јер чека неко боље време за музику.

- Албуме више не снимам јер је сад много боље да снимите један сингл. Он се заврти, боље прође и можете лакше да зарадите. Ни други на естради више не снимају ништа, може да вас лаже ко како хоће, али видите да је криза баш свуда. Све нас је сачекало од оног коронавируса. Сви декинтирали, само се праве да нису - прича Костићка и додаје:

Mina KostićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Сви нешто беже да раде по дијаспори, мени је, верујте, много боље у Србији. Овде увек узмем већу лову него тамо, али, наравно, свако нека бира за себе најбоље. Одавно се не гурам нигде по естрадним круговима, знам ко су ми пријатељи, а с ким нисам блиска и не чујемо се. Посветила сам се себи и детету и човеку ког волим. Моје дете је мој благослов. Жалим што ми бог није дао више деце, бар троје, али он зна најбоље зашто је то тако. Моје дете се родило из љубави, није било потребно да идем на силу и да са сваким мушкарцем рађам по једно дете само да удовољим хиру, а да не расту уз оца. То није поента.

Мина каже да би радо дала ветар у леђа наследници Анастасији уколико би изразила жељу да се пробије на естради.

Mina KostićФОТО: АТА ИМАГЕС

- Подржала бих ћерку кад би кренула мојим стопама јер је васпитана и не бих бринула. Не бих јој дозволила да јој убацују бакшиш у груди, као неким мојим колегиницама, то не дозвољавам ни себи. Достојанствено се бавим својим послом и тако ће увек бити. Женама јесте теже него мушкарцима јер важи правило да су овакве и онакве, али кад јасно поставите границе, онда нема проблема.

(Курир/ Република)

Коментари / 0

Оставите коментар