Ухапшена једна особа због крађе аутобуса

Приједорска полиција ухапсила је Д.Т. из Омарске, због сумње да је 3. децембра око око 17.50 часова починио кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Република Српска 04.12.2023 | 12:28
Ухапшена једна особа због крађе аутобуса

Након што је Полицијској управи Приједор око 18,40 часова пријављено да је са паркинг простора бензинске пумпе у Омарској украден аутобус у власништву аутопревозника из Бањалуке, интервенцијом полицијских службеника, аутобус је пронађен на подручју мјеста Градина у Омарској, за чијим управљачем је био осумњичени Д.Т.

"Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени починио кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“ на начин да је са паркинг простора одвезао аутобус, при чему је оштетио и паркирани путнички аутомобил приватног власништва", саопштено је из ПУ Приједор.

У току је рад на комплетирању предмета након чега ће против Д.Т. Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело.

(Срна)  Фото:Сцхренсхот

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Наме

04.12.2023 18:36

Мајко моја крију име лопова ја би ставио и слику и име

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

05.12.2023 09:56

Име презиме,све податке чак и матични број! Зашто полиција штити олош и криминалце? Да ми је дијете рођено треба рећи и објавити шта је ко урадио

Name

Зв

05.12.2023 12:55

Буквално сте у праву. И то му приписати за сва времена да свако мозе на интернету изгуглати ко је, ста је и какав је па онда неце висе ни красти ни варати... Овако им буквално омогуцавају да се баве криминалом и стите их. Па тог це цовјека у незнању неко запослити, изнајмити му стан, упустити се у било какву везу са дотицним... Како је на западу све транспарентно!!!