Воз код Станара ударио у возило на пружном прелазу

Путнички воз Жељезница Републике Српске ударио је јутрос аутомобил на прелазу у Остружњи Горњој у Станарима, који је осигуран највишим нивоом саобраћајним знаковима на путу и свјетлосно–звучном сигнализацијом, речено је Срни у овом предузећу.

Република Српска 02.12.2023 | 15:16
Воз код Станара ударио у возило на пружном прелазу

Из Полицијске управе Добој речено је да у саобраћајној незгоди, изузев материјалне штете, није било повријеђених лица.

Из Жељезница Српске су навели да се ова незгода догодила у 8.47 часова између Станара и Остружње када је путнички воз, који је саобраћао на релацији Бањалука - Добој, налетио на путничко возило које се у том тренутку нашло на путном прелазу.

На лицу мјеста су надлежне службе Хитне помоћи, припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске, као и Комисија за ванредне догађаје Жељезница Републике Српске.

"Жељезнице Републике Српске" апелују да се учесници у саобраћају поштују саобраћајне прописе и сигнализацију, буду одговорни према себи и другима, те да се обавезно зауставе испред пружног прелаза.

(Срна)  Фото:Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

борац

02.12.2023 16:35

Зељезница Рс је узнапредовала и возаци бису вицни новим брзинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

02.12.2023 16:42

То подхитно треба обуставити јадне су те жељезнице са Титиним вагонима туго моја спрдња од жељезница али ови идиоти из власти попут Чубриловић а гледају само свој интерес жељезницама се ближи крај живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле Више

02.12.2023 17:53

Има ли неко да стане у крај овим пијаним и надрогираним машиновођама ? Ово је за тешке робије, ударити аутомобил на пружном прелазу, а сви знамо да воз мора сачекати да аутомобил прође ! Чак мислим да је видио атомобил и намјерно додао гас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дипол

02.12.2023 19:09

Један воз на дан ни он нема мира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

02.12.2023 21:58

Возац аутомобила ил је бијо пјан ил је писо поруку на мобителу. Даје приспо невјерујем јел билоје рано ујутру.

ОДГОВОРИТЕ